Rulouri umplute cu salata de cruditati

Postat de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri
6 Sep 2014 | 16117 vizualizari
Rulouri umplute cu salata de cruditati

Din categoria, am avut de prestat pentru o petrecere.....urmeaza sa le mancam......

Ingrediente

  • 36 felii de sunca presata sissi
  • morcov ( cca 4-5 morcovi subtirei )
  • telina ( o telina mai mare )
  • mar ( doua mere )
  • ardei rosu ( doi ardei rosii, nu foarte mari )
  • sare
  • lamaie,zeama
  • piper
  • maioneza ( am facut dint 2 oua fierte si unul crud)
  • cantitatile sunt variabile,in functie de cate rulouri doriti sa faceti

Mod de preparare

Curatam legumele, le spalam, le stergem de apa si le dam prin razatoarea mica, marul prin razatoarea mare, iar ardeiul il taiem julien subtire.

Le amestecam bine, adaugam zeama de lamaie, sare si piper dupa gust, apoi adaugam maioneza.

Pe fiecare felie de sunca punem din compozitie, apoi rulam frumos.

Procedam la fel pana terminam feliile de sunca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri umplute cu salata de cruditati" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Slanina fiarta cu usturoi, boia si piper

Postat de Mutulica

Slanina fiarta cu usturoi, boia si piper

Sunca se taie in bucati astfel incat sa incapa in oala. Se toarna apa cat sa acopere bucatile de sunca si apoi adaugati  o capatana de usturoi curatata, o lingura de piper (eu am pus macinat...

Citeste continuarea

Aperitiv mini tarte cu crema de branza si jeleu de castraveti

Postat de panacris

Aperitiv mini tarte cu crema de branza si jeleu de castraveti

Aluatul fraged sarat Linco, se lasa la dezghetat in frigider, cca. 3 ore, apoi se intinde pe masa de lucru, se taie in formele dorite. Sau pentru varianta clasica se pun toate ingredientele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.09.2014, 12:15
Ce bunatate
la 06.09.2014, 12:16
Cat de mult imi plac!
la 06.09.2014, 13:07
Tare mult imi place
la 06.09.2014, 13:26
Ce de bunatati like!
la 06.09.2014, 13:59
ia uite la Cleme, a trecut la specialitati

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking