Rulouri umplute cu salata de cruditati

Postat de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri
6 Sep 2014 | 16167 vizualizari
Rulouri umplute cu salata de cruditati

Din categoria, am avut de prestat pentru o petrecere.....urmeaza sa le mancam......

Ingrediente

  • 36 felii de sunca presata sissi
  • morcov ( cca 4-5 morcovi subtirei )
  • telina ( o telina mai mare )
  • mar ( doua mere )
  • ardei rosu ( doi ardei rosii, nu foarte mari )
  • sare
  • lamaie,zeama
  • piper
  • maioneza ( am facut dint 2 oua fierte si unul crud)
  • cantitatile sunt variabile,in functie de cate rulouri doriti sa faceti

Mod de preparare

Curatam legumele, le spalam, le stergem de apa si le dam prin razatoarea mica, marul prin razatoarea mare, iar ardeiul il taiem julien subtire.

Le amestecam bine, adaugam zeama de lamaie, sare si piper dupa gust, apoi adaugam maioneza.

Pe fiecare felie de sunca punem din compozitie, apoi rulam frumos.

Procedam la fel pana terminam feliile de sunca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri umplute cu salata de cruditati" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cartofi evantai la punga

Postat de Constelatialeu

Cartofi evantai la punga

Curatam cartofii de coaja, ii spalam si apoi ii crestam in feliute (a cresta nu inseamna a felia). Condimentam cartofii pe toate partile.Taiem feliute ceafa afumata, la fel si cascavalul. Impanam...

Citeste continuarea

Aperitiv melcisori din foietaj cu bacon si condimente

Postat de AdrianUdrea

Aperitiv melcisori din foietaj cu bacon si condimente

Mai intai lasam aluatul foietaj la dezghetat, atat cat sa se intinda foile frumos. Nu trebuie dezghetat definitiv pentru ca va deveni foarte moale si mai greu de lucrat cu el. Desfacem foile de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.09.2014, 12:15
Ce bunatate
la 06.09.2014, 12:16
Cat de mult imi plac!
la 06.09.2014, 13:07
Tare mult imi place
la 06.09.2014, 13:26
Ce de bunatati like!
la 06.09.2014, 13:59
ia uite la Cleme, a trecut la specialitati

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking