Sacchettini cu trufe, salam si rucola

Postat de mihaelar63 in Paste
19 Noi 2013 | 5476 vizualizari
Sacchettini cu trufe, salam si rucola

Uite ca am ajuns si la 450 de retete postate. Nu asta este important. Partea cea mai frumoasa si umana este legatura de suflet ce am dobandit in aproape cei 4 ani de cand imi petrec o parte din viata aici, impreuna cu dragi Bucatarasi. Sacchettini sunt paste proaspete cu oua si diverse umpluturi. Ale mele sunt umplute cu crema de ciuperci si trufe. Le-am cumparat pentru ca mi-a placut forma dar si manata de curiozitatea de a afla cum este acel gust vestit de trufe.

Ingrediente

  • 1 cutie sacchettini cu trufe [250 gr]
  • 150 gr salam uscat cu trufe
  • 100 gr cas mozzarella razuit
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 lingura unt
  • 1 mana rucola verde
  • 1 1/2 lingurita condiment oglio e aglio [ usturoi, patrujel, fulgi chili]
  • sare

Mod de preparare

Fierbeti pastele in apa sarata, respectand timpul indicat pe ambalaj.

Scurgeti pastele de apa .

Incingeti uleiul amestecat cu unt si prajiti feliile rasucite  de salam  cu trufe .

Adaugati in tigaie si usturoiul tocat marunt .

Adaugati si amestecati sacchettini cu salamul direct in tigaie.

Seviti preparatul cald asezonat cu rucola proaspata si condiment oglio e alio .

Presarati deasupra in final mozzarella razuita .

Daca ti-a placut reteta noastra "Sacchettini cu trufe, salam si rucola" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pasta Pot Pie~sau~Tocanita de vitel cu paste sub capac de foietaj

Postat de Angelica

Pasta Pot Pie~sau~Tocanita de vitel cu paste sub capac de foietaj

1.Punem intr-o cratita putin ulei de masline. 2.Adaugam ceapa taiata fasii subtiri si o lasam pana aceasta devine sticloasa. 3.Adaugm apoi morcovii, telina, gulia, taiate cubulete si ardeii...

Citeste continuarea

Paste tricolore cu branza

Postat de simona72

Paste tricolore cu branza

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, le scurgem de apa si le punem intr-un vas termorezistent uns cu o lingura ulei de masline. Untul si uleiul ramas le punem pe foc intr-o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.11.2013, 17:31
delicioasa si cu un aspect deosebit
la 19.11.2013, 17:34
wow ce reteta deosebita !!!! felicitari Mihaela pt 450 de postari ! ma bucur pt tine esti o fata deosebita si ma bucur sa te cunos, macar virtual
la 19.11.2013, 17:50
imiplac si pastele si felul cum le-ai preparat! braoo, Mihaela, un numar impresionant de retete pentru care te admir, in special ciorbele si salatele
la 19.11.2013, 18:29
la 19.11.2013, 18:41
o bunatate

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking