Salata Bucataras

Postat de alinutza1983 in Salate
15 Iun 2011 | 3406 vizualizari
Salata Bucataras

pentru ca e o salata simpla, inventata de mine ( dupa gustul meu propriu ...he he ) si pentru ca am avut ca decor un mic bucatars de jucarie...m-am gandit sa o botez Salata Bucataras!

Ingrediente

  • 6 rosii cherry
  • 1ou fiert
  • frunze de menta ( dupa gust)
  • parmezan ras( ras mare cu ajutorul curatatorului de legume)
  • ptr asezonare:
  • ulei de masline,
  • sos de soia,
  • piper proaspat macinat,
  • sare ( doar daca mai e nevoie, deoarece sosul de soia e suficient de sarat).

Mod de preparare

Se taie rosiile sub forma de disc , apoi oul ( cu ajutorul feliatorului de oua) , se rup frunze de menta peste si la final se finiseaza cu parmezan razuit mare ( cu ajutorul curatatorului de legume!) ! ... Se asezoneaza cu o vinegreta din sos de soia, ulei de masline, piper proaspat macinat si , daoar daca mai e nevoie sare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Bucataras" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cina de duminica -costita de vitel

Postat de mihaelar63

Cina de duminica -costita de vitel

Costitele se spala si se portioneaza in bucati potrivite . Fierbeti costitele in apa cu sare 30 minute . Nu aruncati zeama , aceasta poate constitui  baza unei supe /...

Citeste continuarea

Baba Ganoush -salata de vinete arabeasca

Postat de Ksenya

Baba Ganoush -salata de vinete  arabeasca

Coacem vinetele, le curatam de coaja si le lasam la scurs cam 3 ore.Daca avem vinete la congelator ,atunci folosim cam 800 g .Tocam vinetele cu un satar de lemn.Cu o lingura de lemn frecam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.06.2011, 17:13
la 15.06.2011, 17:53
la 15.06.2011, 18:52
buna
la 15.06.2011, 19:16
la 15.06.2011, 19:30
frumos aranjata

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking