Salata calda de conopida si fasole verde cu chimen

Postat de Anamaria7 in Salate
21 Iun 2011 | 4449 vizualizari
Salata calda de conopida si fasole verde cu chimen

Plina de vitamine si aromata de caise :D

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 2 cartofi potriviti
  • 300 gr fasole verde
  • 1 morcov
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ceapa verde
  • sare
  • seminte de chimen
  • ulei de masline
  • 4 oua
  • 2 caise

Mod de preparare

Spalam legumele, desfacem conopida in buchetele mici, curatam morcovul si cartofii si ii taiem rondele, respectiv cubulete si le punem la fiert in apa cu putina sare sau in aparatul de gatit cu abur.

Intre timp, tocam usturoiul si frunzele de ceapa, taiem caisele feliute si fierbem ouale. Cand legumele sunt fierte, le amestecam bine cu 4 linguri de ulei de masline, sare dupa gust, cu usturoiul, ceapa si o lingura cu varf de seminte de chimen.

Taiem ouale fierte cubulete, asezam pe farfurii frunze de salata verde, salata de conopida si garnisim cu ou fiert si chimen.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata calda de conopida si fasole verde cu chimen" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Salata de conopida cu porumb

Postat de katty

Salata de conopida cu porumb

Spalam conopida si o taiem buchetele. Intr-o oala cu apa pusa la fiert adaugam putina sare cand aceasta clocoteste si buchetelele de conopida. Fierbem la foc potrivit pana conopida e moala, dar...

Citeste continuarea

Salata de cartofi

Postat de panacris

Salata de cartofi

Cartofii se fierb în coajă, în apă sărată cca. 20 de minute, la foc mediu, neacoperit. Apoi se scurg, se trec sub jet de apă rece. Ouăle se pun la fiert într-un vas...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.06.2011, 16:13
la 21.06.2011, 16:29
la 21.06.2011, 17:43
Foarte tentanta salata asta ! Mie imi plac mult provocarile astea de dulce cu sarat
la 21.06.2011, 17:44
si eu!
mai ales pe caldura asta
la 21.06.2011, 18:42

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking