SALATA CU BROCCOLI SI SUNCA DE CURCAN

Postat de PARADIS in Salate
30 Mai 2009 | 12090 vizualizari
SALATA CU BROCCOLI SI SUNCA DE CURCAN

Aperitiv delicios.

Ingrediente

  • 3 capatini de broccoli crud taiat ca in poza nr 1
  • 1 ceapa alba mare si dulce(se poate si ceapa rosie).
  • 250 grame sunca(de pui,porc,curca)eu am prestat-o cu sunca de curcan.
  • 4 linguri ulei de masline,
  • piper,sare in caz ca sunca nu e sarata.

Mod de preparare

Dimineata am taiat broccoli marunt asa cum se vede in prima imagine.

Am taiat ceapa marunt,si-am adaugat-o peste broccoli(se amesteca foarte bine inpreuna)Se lasa peste noapte intr-un loc foarte rece...eu am lasat-o acoperita bine la frigider
A doua zi,punem o cratita pe foc,adaugam ulei de masline,si prajim binisor sunca taiata maruntel.

Dupa ce sunca se prajeste bine,adaugam toata compozitia cu ulei cu tot peste broccoli.Lasam totul la rece cel putin 30 minute.

Dupa racire adaugam maioneza de casa,in care am adaugat 1 lingura de smintina,si o lingurita suc lamaie.

Se da la rece,si se serveste a 2 zi

Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA CU BROCCOLI SI SUNCA DE CURCAN" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (2)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Salata de boeuf

Postat de gicuta69

Salata de boeuf

Am spalat carnea si am pus-o intr-o oala pe foc la fiert. Am inlaturat spuma care s-a format. Cartofii i-am spalat si i-am pus la fiert in coaja. Am curatat morcovul si telina ,le-am spalat...

Citeste continuarea

Salata de boeuf

Postat de RODIMUR

Salata de boeuf

Carnea de vițel/vită se spală, se curăță de vițe, seu și de pielițe nedorite, după care se pune cu apă multă la fiert, la foc iute. Se spumuiește când este cazul și se adaugă...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.05.2009, 21:00
arata super..felicitari
la 11.05.2011, 15:36

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking