Salata cu de toate

Postat de MotanLaOale in Salate
16 Feb 2011 | 5014 vizualizari
Salata cu de toate

Este o salata pe care o fac de multe ori cu ce exista prin frigider. Secretul ei este branza cremoasa gen feta. Nu pun cantitati la ingrediente deoarece se poate face dupa gustul fiecaruia.

Ingrediente

  • rosii
  • castravete crud
  • ardei
  • ceapa rosie
  • parizer
  • kaizer
  • salam victoria
  • branza telemea
  • branza bulgareasca gen feta
  • ulei de masline
  • otet din vin
  • sare, piper

Mod de preparare

Rosiile, castravetele,ardeiul si ceapa se curata, se toaca marunt (este unul din secrete) si se amesteca intr-un castron.

Mezelurile (se poate pune de orice fel) se toaca marunt si se pun in castron.

Branza se toaca cubulete si se pune in castron, se pune sare si piper, se pune uleiul de masline, otetul si se amesteca energic, foarte foarte bine (este al doilea secret).

Prin amestecare uleiul cu branza gen feta formeaza un dresing care face deliciul acestei salate.

Se poate orna cu masline.

Eu le-am servit in cornete din lipii  rezultand o combinatie reusita.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu de toate" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (49)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Kufta bil Batinjal (Rulouri libaneze din vinete umplute cu chiftele in sos de rosii)

Postat de Satisfyyourcravings

Kufta bil Batinjal (Rulouri libaneze din vinete umplute cu chiftele in sos de rosii)

Feliile de vinete si cartofi se ung pe ambele parti cu ulei si se gatesc pe un gratar fierbinte, pana devin maleabile. Intre timp, se amesteca ceapa cu patrunjelul, carnea tocata, oul, pesmetul...

Citeste continuarea

Salata cu de toate

Postat de Pungasa_Rogue

Salata cu de toate

Se pune apa la fiert impreuna cu sarea si cand clocoteste se adauga pastele. Acestea se fierb conform timpului indicat pe ambalaj, dupa care se strecoara si se clatesc cu apa rece. Rosia se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.02.2011, 10:02
Tot pap si eu , daca-s prima
la 16.02.2011, 10:10
la 16.02.2011, 10:16
la 16.02.2011, 10:17
chiar ca este cu de toate....
la 16.02.2011, 10:19

Vezi toate comentariile (49)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking