Salata cu spanac si fasole pestrita

Postat de mitinita in Salate
23 Sep 2014 | 2860 vizualizari
Salata cu spanac si fasole pestrita

Fasolea se potriveste la mai toate salatele intalnite in bucataria noastra. De data aceasta am incercat o noua combinatie cu otet balsamic si ulei de masline.

Ingrediente

  • 100 gr de fasole pestrita,fiarta
  • 100 gr de frunze de spanac,mai mici
  • 3 ridichi
  • 3 cepe verzi
  • un castravete
  • 3-4 linguri de ulei de masline extra virgin
  • 2 linguri de otet balsamic
  • sare si piper negru proaspat macinat

Mod de preparare

Punem fasolea intr-un bol.

Rupem frunzele de spanac,iar daca sunt destul de mici le lasam intregi.

Feliem ridichile,castravetele si ceapa verde. 

Punem toate legumele in bol.

Pregatim dressingul. Punem uleiul de masline si otetul balsamic intr-un bol si amestecam cu un tel.

Condimentam cu sare si piper.Nu mai aveti nevoie de nimic altceva,e perfect dressingul asta. 

Turnam dressingul in bol si amestecam usor.

Se lasa putin la frigider sa se combine aromele si se serveste cu felul principal sau doar cu paine

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu spanac si fasole pestrita" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata Suba cu sfecla rosie si sprot afumat

Postat de eumimi

Salata Suba cu sfecla rosie si sprot afumat

Sfecla rosie o fierbem cu coaja pana cand intra usor furculita in ea. Separat fierbem cartofii si morcovii. Dam pe razatoarea cu ochiuri mari cartofii, morcovii si sfecla. Punem pe un...

Citeste continuarea

Salata a la Russe

Postat de Pungasa_Rogue

Salata a la Russe

Cartofii se spala si se pun la fiert, in coaja. Morcovii se curata de coaja, se spala, se taie de-a lungul si se pun la fiert. Castravetii murati se clatesc cu apa rece, apoi se taie marunt....

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.09.2014, 09:09
Vin eu cu carnea, vad ca ai uitat sa o aduci...
la 23.09.2014, 09:11
foarte buna si asta Miti
la 23.09.2014, 09:15
arunca vreo doua coaste acolo )
la 23.09.2014, 09:15
Anca
la 23.09.2014, 09:17
Asta pentru zilele de cură, desigur, nu pentru cum tipul meu de cură. )

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking