Ingrediente
- 100 gr de fasole pestrita,fiarta
- 100 gr de frunze de spanac,mai mici
- 3 ridichi
- 3 cepe verzi
- un castravete
- 3-4 linguri de ulei de masline extra virgin
- 2 linguri de otet balsamic
- sare si piper negru proaspat macinat
Mod de preparare
Punem fasolea intr-un bol.
Rupem frunzele de spanac,iar daca sunt destul de mici le lasam intregi.
Feliem ridichile,castravetele si ceapa verde.
Punem toate legumele in bol.
Pregatim dressingul. Punem uleiul de masline si otetul balsamic intr-un bol si amestecam cu un tel.
Condimentam cu sare si piper.Nu mai aveti nevoie de nimic altceva,e perfect dressingul asta.
Turnam dressingul in bol si amestecam usor.
Se lasa putin la frigider sa se combine aromele si se serveste cu felul principal sau doar cu paine
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu spanac si fasole pestrita" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (18)
|