Salata de boeuf de Craciun
Postat de reisnaor_2006
Legumele si carnea le-am fiert impreuna in apa cu sare in vasul de gatit sub presiune.A durat 15 minute si legumele au fost...
Citeste continuareaSalata de boeuf este cu siguranţă cea mai apreciată salata la noi in tara, desi nu este un fel de mâncare traditional românesc. Este omniprezentă pe mesele festive şi în special în zilele de sărbătoare.
Ingrediente
Mod de preparareZarzavatul, legumele si carnea, se taie cubulete iar ouale (mai putin un galbenus fiert) se rad pe razatoarea cu gauri mari. Ca sa fac economie de timp la taiat , eu dat legumele si zarzavatul printr-o sita de prajit cartofii si ies cubulete identice. Se face o maioneza dintr- un galbenus fiert , un galbenus crud , una lingurita mustar si ulei. Cind e gata maioneza o amestecam cu zarzavatul taiat,cu cartravetii maruntiti, potrivim de sare si daca trebuie punem putina zeama de lamiie. Salata se pune pe un platou sau intr-un bol si se orneaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de boeuf cu oua" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de reisnaor_2006
Legumele si carnea le-am fiert impreuna in apa cu sare in vasul de gatit sub presiune.A durat 15 minute si legumele au fost...
Citeste continuareaPostat de Sidy
Fierbem ouale apoi morcovii si mazarea, apoi le lasam la racit. Taiem cuburi morcovii si sunca Intr-un bol amestecam maioneza facuta in casa cu smantana , sare, piper, mustar si zeama...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|