Minitarte cu salata de boeuf

Postat de Sidy in Aperitive / Garnituri
7 Feb 2013 | 2933 vizualizari
Minitarte cu salata de boeuf

Cred ca fiecare gospodina are propria ei reteta de salata boeuf.... De data aceasta am facut ....ce se vede:

Ingrediente

  • Zarzavatul fiert si carnea fiarta de la o supa de carne
  • 2 cartofi fierti
  • 100g mazare verde fiarta
  • 4 oua fierte
  • 400 g aluat foietaj
  • un galbenus crud
  • o lingurita mustar
  • ulei
  • castravete murat 1-2 bucati

Mod de preparare

Aluatul il decongelam incet.Cel mai bine ar fi de seara pina dimineata, apoi il taiem in 16 patratele egale.

In formele de briose, asezam aluatul, il intepam, punem in el cateva boabe de fasole uscata si le dam la copt la cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade.

Lasam se se coaca aproximativ 15-20 de minute, pina se rumenesc putin.

Intre timp pregatim salata boeuf.Zarzavatul, legumele si carnea, se taie cubulete iar ouale (mai putin un galbenus fiert) se rad pe razatoarea cu gauri mari.

Se face o maioneza dintr- un galbenus fiert , un galbenus crud si o lingurita mustar .Adaugam putin cate putin  uleiul necesar.

Cind e gata maioneza o amestecam cu zarzavatul taiat, potrivim de sare si daca trebuie punem putina zeama de lamiie.

Cu aceasta salata umplem minitartele, le asezam pe un platou si le servim.

Simplu si gustos.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Minitarte cu salata de boeuf" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciuperci la punga

Postat de Constelatialeu

Ciuperci la punga

Pentru ca am fixuri, desi se zice ca nu se curata ciupercile, eu le-am curatat de pielita. Piciorusele le-am taiat marunt impreuna cu ceafa, rulada si ceapa. Toate astea le-am calit un pic, cat sa...

Citeste continuarea

Aperitiv budinca din chifle cu branza sarata

Postat de mirela0911

Aperitiv budinca din chifle cu branza sarata

Se taie chiflele in cubulete mici. Intr-un bol, se amesteca smantana, oul, laptele si branza framantata si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Se adauga chiflele si se amesteca pana se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.02.2013, 17:13
bun bun
la 07.02.2013, 17:17
Un mod de prezentare mai neconventional
la 07.02.2013, 17:18
N-aş refuza niciodată aşa ceva. Ah, iar merg la bucătărie
la 07.02.2013, 17:27
bun aperitiv
la 07.02.2013, 17:32
n-am mai vazut asa ceva

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking