Minitarte cu salata de boeuf

Postat de Sidy in Aperitive / Garnituri
7 Feb 2013 | 2958 vizualizari
Minitarte cu salata de boeuf

Cred ca fiecare gospodina are propria ei reteta de salata boeuf.... De data aceasta am facut ....ce se vede:

Ingrediente

  • Zarzavatul fiert si carnea fiarta de la o supa de carne
  • 2 cartofi fierti
  • 100g mazare verde fiarta
  • 4 oua fierte
  • 400 g aluat foietaj
  • un galbenus crud
  • o lingurita mustar
  • ulei
  • castravete murat 1-2 bucati

Mod de preparare

Aluatul il decongelam incet.Cel mai bine ar fi de seara pina dimineata, apoi il taiem in 16 patratele egale.

In formele de briose, asezam aluatul, il intepam, punem in el cateva boabe de fasole uscata si le dam la copt la cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade.

Lasam se se coaca aproximativ 15-20 de minute, pina se rumenesc putin.

Intre timp pregatim salata boeuf.Zarzavatul, legumele si carnea, se taie cubulete iar ouale (mai putin un galbenus fiert) se rad pe razatoarea cu gauri mari.

Se face o maioneza dintr- un galbenus fiert , un galbenus crud si o lingurita mustar .Adaugam putin cate putin  uleiul necesar.

Cind e gata maioneza o amestecam cu zarzavatul taiat, potrivim de sare si daca trebuie punem putina zeama de lamiie.

Cu aceasta salata umplem minitartele, le asezam pe un platou si le servim.

Simplu si gustos.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Minitarte cu salata de boeuf" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Omleta cu leurda

Postat de MotanLaOale

Omleta cu leurda

Ouale se bat cu laptele, sare, piper si se amesteca cu cascavalul ras. Ceapa si leurda se curata, spala si se toaca. Baconul se taie felii subtiri si potrivite. Intr-o tigaie se pune...

Citeste continuarea

Tarta sarata cu ciuperci

Postat de Dya

Tarta sarata cu ciuperci

In prima faza pregatim aluatul. Pasam drojdia cu zaharul pana ce amestecul devine lichid. Il lasam la dospit pentru 10-15 minute. Separat cernem faina, adaugam ouale, smantana si laptele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.02.2013, 17:13
bun bun
la 07.02.2013, 17:17
Un mod de prezentare mai neconventional
la 07.02.2013, 17:18
N-aş refuza niciodată aşa ceva. Ah, iar merg la bucătărie
la 07.02.2013, 17:27
bun aperitiv
la 07.02.2013, 17:32
n-am mai vazut asa ceva

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking