Salata de boeuf de vara

Postat de gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri
12 Mai 2013 | 4939 vizualizari
Salata de boeuf de vara

Ingrediente

  • 3 morcovi
  • 6 cartofi maricei
  • 100 g mazare
  • 150 g ceafa de porc
  • 50 g porumb
  • 3 castraveti mari
  • 3 gogosari
  • 4-5 linguri de maioneza(facuta in casa)
  • 1 -2 fire de ceapa verde
  • sare,piper,boia dulce

Mod de preparare

Cartofii se pun la fiert in coaja,se adauga sare si se lasa circa 20 minute.

Ceafa de porc se pune la fiert impreuna cu morcovii.

Mazarea se scurge de zeama si se adauga intr-un castron mare.Se taie castravetii si gogosarii feliute sau cuburi,se pun peste mazare,impreuna cu porumbul scurs.

Cartofii se taie cuburi,la fel si morcovii.Se amesteca totul bine,se adauga condimentele si carnea taiata cat mai marunt.Se pune maioneza si ceapa verde tocata marunt.

Se lasa la rece si se orneaza cu maioneza si  ceapa verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de boeuf de vara" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (41)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv tarta cu verdeturi de primavara si branza

Postat de Bucataras

Aperitiv tarta cu verdeturi de primavara si branza

Pregateste o tava pentru tarta aperitiv. Pune cate o foaie pe rand in tava si unge-o cu unt topit. Ai grija sa ungi bine si marginile fiecarei foi, pentru a le putea aranja usor la final peste...

Citeste continuarea

Aperitiv omleta cu verdeturi de primavara

Postat de AdrianUdrea

Aperitiv omleta cu verdeturi de primavara

Mai intai oparim spanacul in apa clocotita, in care adaugam si putina sare, dar si putin bicarbonat de sodiu, pentru a se pastra culoarea verde a frunzelor. Nu punem decat un varf de cutit cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.05.2013, 11:57
Buna!!!
la 12.05.2013, 11:58
la 12.05.2013, 11:58
Buna salata si frumoasa prezentarea!!!
la 12.05.2013, 11:59
Pot sa dau carnea deoparte?In rest e ok..
la 12.05.2013, 12:00

Vezi toate comentariile (41)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking