Ceapa se curata ,se spala si se taie solzisori.
gogosarii se curata de seminte si se taie feliute mici si subtiri.
buretii ii curatati,ii spalati si ii fierbeti 20-30 min.
intr-o oala adaugati:apa,uleiul,otetul,sarea,zaharul piperul boabe si foile de dafin rupte bucatele.
puneti pe foc oala .
cand incepe sa fiarba acest sos adaugati ceapa.
o lasati sa fiarba acolo ,la foc mic,cam 5min.
apoi adaugati gogosarii si buretii fierti.
lasati totul sa fiarba la foc potrivit ,pana ce gogosarul se inmoaie cam pe jumatate.
cand e gata ,inchideti aragazul si lasati salata sa se raceasca.
borcanele,le spalati cu apa fierbinte.
dupa ce salata s-a racit se pune in borcane.
fiecare borcan se inveleste in hartie.
intr-o oala mai larga se aseaza borcanele,se pune apa cat sa acoperim borcanele.
deasupra punem un prosop de bucatarie si le punem la sterilizat.
le lasam circa40-50 min.
apoi le lasam sa se raceasca si le tinem la loc racoros.
pofta buna si sper sa va placa!!!