Mai intai punem cartofii, spalati bine, la fiert in coaja cu apa cat sa-i acopere.
La fel si ouale, le punem la fiert.
Curatam usturoiul, il pisam si il frecam cu uleiul de masline si sare ca la mujdei, apoi adaugam treptat iaurtul si mararul tocat marunt.
Dupa ce cartofii se patrund cu furculita, ii luam de pe foc, scurgem apa si ii lasam la racit, apoi ii curatam si ii taiem cuburi ii punem in salatiera, presaram peste ei rozmarin si sare si ii amestecam usor cu o parte din sosul de iaurt.
Ouale fierte le curatam de coaja si le taiem in sferturi. Le asezam cu grija peste cartofi.
Asezam si bucatelele de miez de lapte si rondele de ceapa.
Restu de sos il lasam pentru cine mai doreste sa-si adauge in farfurie, eu de exemplu am pus muuult ca mi-a placut gustul. De asemeni eu la mine in farfurie am mai adaugat si ceapa.