Ingrediente
- un borcan fasole galbena
- 2 lg usturoi praf
- o lg sare
- un varf lg piper
- o lingurita oregano
- un praf chilli
- sos de usturoi Univer
- o jumatate de dovlacel
- 1 morcov mic
- 30 gr telemea de oaie
Mod de preparare
Fasolea o dam putin la fiert cu condimentele: oregano, chilli, sare, piper, usturoi. Lasam aprox 10 minute, scurgem bine de apa. Jumatatea de dovlecel o taiem bucatele mici, morcovul taiem in 3.
Luam o oala cu putina apa si dam in clocot, adaugam dovlacelul si morcovul, presaram putina sare si piper, lasam aprox 10-15 minute, scurgem de apa. Luam sos de usturoi cca 3 lg si adaugam la fasole, rupem o bucata mica din branza si taiem felii mici, le punem peste fasole, amestecam bine, daca mai trebuie sare, adaugam dupa gust !
Servim alaturi de dovlecelul fiert si morcovi !
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole galbena" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (1)
|