Salata de fasole cu chorizo

Postat de mihaelar63 in Salate
30 Sep 2014 | 3156 vizualizari
Salata de fasole cu chorizo

Sa profitam acum cat mai avem fasole proaspata la dispozitie. Este buna la preparare si cea congelata, dar mai la iarna.

Ingrediente

  • 500 gr fasole verde
  • 500 gr iaurt grecesc
  • 200 gr carnati picanti Chorizo
  • 100 ml ulei
  • 2 linguri mustar
  • 1 ceapa mica
  • 1 gogosar
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel verde

Mod de preparare

Curatati , spalati si rupeti bucati cat mai mici fasolea verde .

Fierbeti in apa cu sare fasolea 20 minute [ afiert foarte repede fiind cruda ]

Scurgeti fasolea de apa si lasati sa se raceasca .

Feliati carnatul picant marunt .

Curatati , spalati si tocati ceapa si gogosarul .Taiati marunt patrunjelul .

Intr-un vas mare  amestecati iaurtul cu mustar , ulei ,sare si piper . Incorporati in amestecul cu iaurt fasolea , carnatul , ceapa , gogosarul si patrunjelul verde .

Dati vasul la rece . Salata este mai buna dupa ce s-a odihnit putin .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole cu chorizo" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocanita de fasole cu chorizo

Postat de Satisfyyourcravings

Tocanita de fasole cu chorizo

Se toaca ceapa marunt si usturoiul felii. Se taie chorizo felii si se prajesc cateva minute, intr-o tigaie cu ulei, la foc mediu, pana devin aurii. Se scot pe o farfurie. In aceeasi tigaie,...

Citeste continuarea

Muschi de porc mexican si salata calda de legume

Postat de papabundetot

Muschi de porc mexican si salata calda de legume

Muschiuletul l-am sectionat pe lungine (nu de tot,doar cat sa se desfaca asa ca o carte),l-am batut cu ciocanul de carne pana cand s-a aplatizat. Porumbul,fasolea,usturoiul,cepsoara si carnatul...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii

la 30.09.2014, 17:58
la 30.09.2014, 18:11
la 30.09.2014, 18:24
Ai amestecat românescul cu ibericul, nu? Hmm, îmi place, da, e pe gustul meu.
la 30.09.2014, 18:26
Heyyyy
la 30.09.2014, 18:41

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking