Salata de fasole galbena, mazare, linte si telemea

Postat de gurita_ta2005 in Salate
2 Aug 2014 | 3517 vizualizari
Salata de fasole galbena, mazare, linte si telemea

O salatica super buna si usoara!

Ingrediente

  • 1 bucata sfecla rosie fiarta
  • 4-5 linguri mazare
  • 1/2 borcan fasole pastai galbena
  • 1/2 cutie linte fiarta
  • 2-3 linguri de cuburi de telemea
  • 7-8 rosii cherry
  • 1 ceapa mica rosie
  • sare/piper alb

Pentru sos:

  • 1 lingurita mustar
  • 1 1/2 smantana groasa
  • 1 lingura maioneza

Mod de preparare

Fasolea galbena si mazarea se scurg de zeama si se pun intr-un castron inalt.

Lintea se clateste bine cu apa rece si se lasa sa se scurga.

Ceapa o taiem solzisori, o adaugam in castron impreuna cu branza telemea si sfecla rosie taiate cuburi.

Rosiile cherry se taie in 4 sau in bucati mai mici daca sunt prea mari.

Intr-un castronel amestecam toate ingredientele pentru sos pana se omogenizeaza bine dupa care il punem in salata.

Se pun si condimentele si se amesteca foarte bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole galbena, mazare, linte si telemea" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata de pui (reteta video)

Postat de bucatarie_marocana

Salata de pui (reteta video)

Pentru inceput puneti carnea intr-un bol .peste carne tornati smantana,apoi adaugati piper ,sare,oregano si ulei de masline si amestecati foarte bine. Luati cam o treime din carne si o...

Citeste continuarea

Salata Bratara rubinie

Postat de RODIMUR

Salata Bratara rubinie

Se curăță morcovii și sfecla, se spală și se pun la fiert. Cartofii se spală și se fierb în coajă. Când sunt gata, se lasă să se răcorească și se decojesc. (Eu am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.08.2014, 19:36
ce fain arata!
la 02.08.2014, 19:41
multumesc
la 02.08.2014, 19:49
Păi eu credeam că ai mâncat-o deja.
la 02.08.2014, 20:00
pai sa stii padre ca am mancat-o ,chiar pe toata )
la 02.08.2014, 20:11
Buna!!!

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking