Ingrediente
- 1 Kg fasole verde
- 1 ceapa
- 1 legatura marar
- 1 capatana de usturoi
- sare
- ulei
- 1 galbenus ou pentru maioneza
- 1 lingurita de mustar
- zeama de la 1/2 lamaie
- 1/2L ulei
Mod de preparare
Se spala fasolea verde, se indeparteaza capetele si se pune la fiert cu apa si sare.
Ceapa se taie fideluta si se caleste in putin ulei doar pana se inmoaie putin.
Cand este fiarta fasolea se pune la scurs intr-o sita, apoi se taie marunt si se pune peste ea ceapa calita dar de asemenea scursa de ulei.
Se curata usturoiul si se piseaza. Se face maioneza din galbenus si mustar si se amesteca cu usturoiul pisat si zeama de lamaie. Se amesteca cu fasolea verde racita si se orneaza cu marar
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole verde cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (23)
|