Ingrediente
- 2 linguri icre de caras
- 1 lingura de gris
- 1 ceapa mica
- 1/2 lamaie
- 350 ml.ulei de floarea soarelui
- 50 ml. apa minerala rece
- sare dupa gust
Mod de preparare
Icrele se lasa la decongelat.
Ceapa curatata, spalata se toaca marunt.
Jumatatea de lamaie de stoarce, iar zeama obtinuta se pune in salata de icre.
Grisul impreuna cu 3 linguri de apa se fierba pana se ingroasa.
Se lasa la racit.
Icrele si grisul rece se pun in bolul de mixer.
Se mixeaza 2-3 minute fara ulei,apoi se adauga uleiul mixand in continuare,adugand si apa minerala cate o lingura pe rand.
Cand s-a terminat uleiul adauga ceapa si zeama de lamaie mixand apoi 2-3 minute.
Se servaste tartinabila pe paine prajita sau nu.
Sa va fie de folos!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre de caras" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|