Salata de orez cu somon afumat,rosii chery si rucolla

Postat de Alina26 in Salate
16 Iul 2013 | 4055 vizualizari
Salata de orez cu somon afumat,rosii chery si rucolla

Ingrediente

  • 250g orez basmati
  • 200g somon afumat
  • 200g rosii chery
  • 150g mazare congelata
  • 20 de masline verzi/negre fara samburi
  • 15 capere
  • 50g rucolla
  • zeama de la o 1/2 lamaie
  • sare
  • ulei de masline
  • 5 fire patrunjel verde
  • 1 lingurita de busuioc uscat

Mod de preparare

1.Am pus la fiert apa cu sare.Cand a inceput sa fiarba apa,am adaugat orezul.Cand s-a fiert am clatit orezul cu apa rece si am lasat la scurs.

2.Am taiat somonul fasii si apoi cubulete,rosiile le-am spalat si le-am taiat in patru,mazarea am inabusit-o intr-o tigaie cu putin ulei,am tocat patrunjelul si rucolla marunt,maslinele le-am taiat rodele.

3.Am pus toate ingredientele intr-un bol,am adaugat sare,zeama de lamaie,ulei de masline,capere,busuioc uscat si am amestecat.

4.Am ornat cu rucolla.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de orez cu somon afumat,rosii chery si rucolla" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata Rio Mare, cu cus-cus

Postat de RODIMUR

Salata Rio Mare, cu cus-cus

Se fierbe cus-cusul în apă clocotită cu sare, timp de 8-10 minute (sau conform recomandărilor de pe ambalaj). Cât timp fierbe cus-cusul, se spală roșiile cherry și măslinele,...

Citeste continuarea

Salata Valentin

Postat de MotanLaOale

Salata Valentin

Pieptul de pui se curata, se spala, se pune la fiert in apa cu sare. Cand este facut se lasa la racit si se taie cuburi mici. Porumbul se fierbe in apa, se scurge si se lasa la racit....

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.07.2013, 13:39
arata tare bine!!
la 16.07.2013, 13:40
foarte bun
la 16.07.2013, 13:41
la 16.07.2013, 13:41
la 16.07.2013, 13:57

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking