Salata de sfecla cu hrean

Postat de miha in Salate
12 Oct 2009 | 9310 vizualizari
Salata de sfecla cu hrean

Ingrediente

  • 500 g sfecla coapta
  • 1 radacina de hrean
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura otet
  • sare

Mod de preparare

Sfecla in stare cruda am avut vreun kilogram si ceva. Dupa ce am copt-o, in cuptor la foc mic, cateva ore, si dupa ce-am curatat-o am ramas numa cu juma de kil. :)

Deci,sfecla coapta o dam pe razatoarea cu ochiuri mici. Procedam intocmai si cu radacina e hrean, pe care o adaugam peste sfecla. Saram, stropim cu ulei si otet. Omogenizam.

Pusa in borcan, la frigider, se poate pastra pana la 2 saptamani.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla cu hrean" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata de sfecla cu hrean, la slow cooker Crock-Pot

Postat de panacris

Salata de sfecla cu hrean, la slow cooker Crock-Pot

Sfecla se spală și se pune la copt în vasul ceramic al aparatului slow cooker Crock-Pot , pentru cca. 2 ore, la programul HIGH. Se încearcă cu o scobitoare dacă e pătrunsă....

Citeste continuarea

Salata mixta de toamna cu varza rosie, castraveti, gogonele si sfecla rosie

Postat de panacris

Salata mixta de toamna cu varza rosie, castraveti, gogonele si sfecla rosie

Varza curățată de foile exterioare, sfecla curățată de coajă, gogonelele și castraveții, se feliază, recunosc că m-am ajutat de robot;) se pun și se amestecă într-un vas...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.10.2009, 20:59
Iamiii, preferata mea! O iubesc! Dar fiarta, nu coapta...
la 12.10.2009, 22:03
Mie imi place asta atat de mult incat n-am incercat si fiarta.
la 12.10.2009, 23:22
Eu numai fiarta o fac si o singura data am copt-o si nu mi-a placut...nu stiu de ce...poate ma incumet iar, ca am o sfecla maricica in frigider
la 13.10.2009, 08:50
E delicioasa sfecla. Eu cred ca sfecla coapta e mult mai dulce decat cea fiarta....Plus ca miroase bine in casa dupa aceea....
Fiarta e buna la borsul de sfecla....cu smantanica si mamaliga....
la 13.10.2009, 09:06
Da, este dulceaga. Dar in combinatie cu iuteala hreanului e delicioasa!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking