Salata de varza cu otet, chimen si ardei la borcan

Postat de ctlina in Conserve
31 Oct 2019 | 4084 vizualizari
Salata de varza cu otet, chimen si ardei la borcan

Ce-mi place salata de varza murata la borcan. Excelenta, trebuie numai lasata o saptamana la frigider inainte de a o consuma. Este buna de mancat imediat, dar dupa o saptamana este mult mai gustoasa si mai usor de digerat. https://www.blogulluicatalina.com/2019/10/salata-de-varza-cu-otet-chimen-si-ardei.html

Ingrediente

Pentru 1 borcan de 600 gr

  • 1/2 varza alba rasa
  • 1/2 ardel verde
  • 1/2 ardel galben
  • 100 ml de otet alb bio
  • 1 lingura de seminte de chimen
  • 1 lingura de sare marina (atentie nu sarati prea tare)

Mod de preparare

Sterilizati un borcan si capacul lui.

Dati pe razatoare varza.

Eu am folosit un cutit de curatat legume la-nceput si apoi am terminat cu razatoarea cea mare.

Taiati ardeii fasii subtiri.

Amestecati toate legumele cu sarea, apasati, frecati si presati sa iasa zeama verzei.

Puneti otetul si chimenul si amestecati.

Umpleti borcanul cu acest amestec si apasati bine.

N-am pus apa, daca trebuie puneti apa fiarta si racita.

Puneti o greutate deasupra sau apasati varza cu 2 bete puse in cruce.

Puneti apoi capacul si dati-l la rece.

Se va conserva astfel cateva luni.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de varza cu otet, chimen si ardei la borcan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Fasole verde la borcan

Postat de merisor67

Fasole verde la borcan

Punem un vas cu apa la fiert, iar când atinge punctul de fierbere, adăugăm sarea și amestecăm până aceasta se dizolvă. Curățăm fasolea verde de capete, o rupem în...

Citeste continuarea

Pasta de ardei iute cu ardei kapia si rosii

Postat de Ela68

Pasta de ardei iute cu ardei kapia si rosii

1. Spalam ardeii si ii curatam de codite, nervuri si seminte, apoi ii taiem doua, trei bucati. Atentie, trebuie sa lucrati cu manusi chirurgicale ! 2. Coacem ardeii Kapia, ii curatam de coaja...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.10.2019, 21:27
la 31.10.2019, 21:29
la 31.10.2019, 22:01
Salata preferată...!
la 31.10.2019, 23:33
la 01.11.2019, 00:37
Chimenul face diferenta !!!! O vreau si eu !!! Multumesc, Catalina !!!!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking