Salata de vinete cu leurda si maioneza

Postat de gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri
25 Apr 2014 | 4079 vizualizari
Salata de vinete cu leurda si maioneza

am fost inspirata de la Motanel :) nu mai mancasem leurda niciodata ,dar spre surprinderea mea au iesit bune :)

Ingrediente

  • 2 vinete
  • 1 ceapa rosie mica
  • 1 fir de ceapa verde
  • cateva frunze de leurda
  • 3-4 linguri de maioneza facuta in casa
  • sare

Mod de preparare

Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace.

Se intorc pe toate partiile pana cand sunt facute.

Se curata de coaja si se lasa la scurs 10-15 minute.

Ceapa rosie se toaca marunt,se pun si vinetele scurse,frunzele de leurda taiate fasii si se dau prin robotul de bucatarie pana devine totul o pasta.

Ceapa verde am pus-o la sfarsit cand am adaugat si maioneza,dar se poate adauga in robotul de bucatarie cu toate ingredientele.

Se da circa 20 minute la frigider,dupa care se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete cu leurda si maioneza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Chec aperitiv

Postat de Constelatialeu

Chec aperitiv

Pregatim carnea pentru tocat, taiem in bucatele mai mici. Curatam morcovul, ceapa, spalam leurda si pregatim masina pentru tocat. Trecem toate ingredientele prin masina de tocat, apoi potrivim de...

Citeste continuarea

Bulete de branza cu cascaval si ceapa verde

Postat de simona72

Bulete de branza cu cascaval si ceapa verde

Branza de vaci bine scursa de zer se zdrobeste cu furculita. Cascavalul, eu am folosit emmentaler, cascaval cu gauri, putin dulce fata de cascavalul obisnuit, se da pe razatoarea cu gauri mari si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.04.2014, 20:34
yumyyy ce-mi place!!!
la 25.04.2014, 20:35
Buna combinatia !!!
la 25.04.2014, 20:44
deyu
la 25.04.2014, 20:44
mihaela
la 25.04.2014, 20:45
Buna!

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking