Salata din bureti de roua cu maioneza si marar

Postat de Valclaudia in Salate
4 Oct 2015 | 5678 vizualizari
Salata din bureti de roua cu maioneza si marar

Ingrediente

  • cca. 300 gr. bureti de roua proaspat culesi
  • 2 -3 linguri maioneza de casa (1 galbenus crud, un galbenus fiert,1 lingurita de mustar, 80 - 100 ml ulei de floarea soarelui)
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 lingurita usturoi granulat
  • 1 legatura marar verde proaspat tocat

Mod de preparare

Buretii de roua se curata foarte bine de firele de iarba si de eventualele mici insecte :)

Spalam buretii in mai multe ape, apoi ii punem la fiert in apa cu sare pentru 15 minute.

Scurgem buretii, ii trecem prin robot si ii amestecam apoi cu 2-3 linguri maioneza preparata in casa din 1 galbenus de ou fiert+ 1 galbenus de ou crud+ulei de floarea soarelui+1 lingurita de mustar.

La final adaugam usturoi granulat dupa gust, marar verde, amestecam bine si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata din bureti de roua cu maioneza si marar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Salata de hribi

Postat de andaoana

Salata de hribi

Hribii ii curatam bine de pamant si frunze sub un jet de apa rece . Lasam sa se scurga bine si ii feliem subtire . Ceapa rosie o taiem solzisori ,iar gogosarul il feliem sau il taiem cubulete,...

Citeste continuarea

Salata de sfecla rosie cu sprot afumat si ton

Postat de mihaelar63

Salata de sfecla rosie cu sprot afumat si ton

 Taiati sfecla si ceapa rosie  cubulete. Curatati ouale de coaja. Unul dintre ele se toaca marunt . Deschideti conservele. Puneti intr-un bol de portelan toate ingredientele si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.10.2015, 08:44
Minunata!
Eu fac cu champignon, ca bureti n-am
la 04.10.2015, 08:58
YAMMMM
la 04.10.2015, 09:40
Arata delicios
la 04.10.2015, 09:55
Bunaciune!
la 04.10.2015, 10:12

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking