Salata din bureti de roua cu maioneza si marar

Postat de Valclaudia in Salate
4 Oct 2015 | 5659 vizualizari
Salata din bureti de roua cu maioneza si marar

Ingrediente

  • cca. 300 gr. bureti de roua proaspat culesi
  • 2 -3 linguri maioneza de casa (1 galbenus crud, un galbenus fiert,1 lingurita de mustar, 80 - 100 ml ulei de floarea soarelui)
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 lingurita usturoi granulat
  • 1 legatura marar verde proaspat tocat

Mod de preparare

Buretii de roua se curata foarte bine de firele de iarba si de eventualele mici insecte :)

Spalam buretii in mai multe ape, apoi ii punem la fiert in apa cu sare pentru 15 minute.

Scurgem buretii, ii trecem prin robot si ii amestecam apoi cu 2-3 linguri maioneza preparata in casa din 1 galbenus de ou fiert+ 1 galbenus de ou crud+ulei de floarea soarelui+1 lingurita de mustar.

La final adaugam usturoi granulat dupa gust, marar verde, amestecam bine si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata din bureti de roua cu maioneza si marar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Salata Mos Craciun cu pui, ciuperci si maioneza

Postat de oanapl

Salata Mos Craciun cu pui, ciuperci si maioneza

Se fierb pulpele de pui, se lasă se se răcească, se taie cubulețe și se pun într-un castron. Se clătesc ciupercile, se scurg bine de apă și se taie cubulețe. Se taie cubulețe...

Citeste continuarea

Salata de dovleac copt cu piept de pui

Postat de simona72

Salata de dovleac copt cu piept de pui

Pieptul de pui se taie cubulete, se consimenteaza cu sare si piper si se trage la tigaie la foc iute pana cand se fragezeste. Marul se taie in felii si apoi cubulete. peste mar se pune zeama de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.10.2015, 08:44
Minunata!
Eu fac cu champignon, ca bureti n-am
la 04.10.2015, 08:58
YAMMMM
la 04.10.2015, 09:40
Arata delicios
la 04.10.2015, 09:55
Bunaciune!
la 04.10.2015, 10:12

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking