Salata Happy Fish

Postat de nico15 in Salate
28 Mar 2011 | 5986 vizualizari
Salata  Happy Fish

Ingrediente

  • 1 bucata peste afumat(Macrou) 300 g
  • 1 ceapa rosie 100 g
  • Porumb 100 g
  • Salata verde 50 g
  • Rosii cherry 3 bucati
  • Paste de orez 150 g
  • Otet de orez
  • Kiwi 2 bucati( 100 g)
  • Morcovi murati 50 g
  • Ulei de masline,
  • acetto balsamico
  • Sare,
  • piper

Mod de preparare

Se pune apa la foc cu sare si un pic de otet de orez cand fierbe apa se adauga pastele care se vor fierbe in conformitate cu indicatiile de pe pachet, dupa care se scot, se scurg si se lasa  in asteptare. Se taie ceapa julien, se taie si salata verde marunt. Se trece la montarea salatei noastre, se dezoseaza pestele se rupe in bucati si se adauga in salata, se adauga ceapa taiata julien peste, se adauga salata verde si porumbul. Se amesteca bine dupa care se adauga pastele, se sareaza si pipereaza, se adauga si rosiile taiate in jumatati sau sferturi.

Se face un dressing din ulei de masline si acetto balsamico care se amesteca bine si se va adauiga peste salata noastra.

Putem sa facem si un sos din fructele de kiwi, care se taie in bucati mai mici si se vor blenda iar sosul rezultat se va strecura printr-o sita foarte fina. Se poate atat decora cu acest dressing cat si servi.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Happy Fish" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pepene galben umplut cu salata de fructe

Postat de Pungasa_Rogue

Pepene galben umplut cu salata de fructe

Se spala pepenele, se sterge cu un servetel de hartie si se cresteaza. Se elimina semintele, apoi se scobeste, lasand coaja groasa de aproximativ 1 cm. Perele se spala, se curata de coaja si...

Citeste continuarea

Salata boeuf

Postat de Oana

Salata boeuf

Cel mai bine este sa fierbi legumele si carnea cu cateva ore inainte, sa aiba timp sa se raceasca bine. Curata apoi cartofii de coaja si taie-i cubulete. Taie apoi radacinoasele fierte tot in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.03.2011, 20:32
chiar nu m-am gandit sa folosesc paste de orez la salate
la 28.03.2011, 20:33
bun bun!
la 28.03.2011, 20:34
la 28.03.2011, 20:36
bunn
la 28.03.2011, 20:45

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking