Salata harcea-parcea

Postat de Mama_Lizica in Salate
9 Ian 2010 | 6125 vizualizari
Salata harcea-parcea

E o salata aperitiv, satioasa. E "furata" dintr-un restaurant bulgaresc.

Ingrediente

  • 2 cartofi
  • 1 salata verde
  • 2 rosii
  • 1 castravete
  • 1 ou
  • o mana de masline
  • 1 felie mai groasa de branza sau cascaval
  • 1 mana de mazare boabe
  • 1 ceapa mica

Mod de preparare

Fierbi cartofii in coaja, ouale si mazarea (separat). Intre timp, speli salata verde, frunza cu frunza si o rupi bucatele intr-un vas. Adaugi cartofii, fierti, curatati si taiati cubulete, ouale, fierte, curatate si taiate rondele, maslinele, taiate felioare (fara samburi), mazarea, ceapa data pe razatoare si cascavalul sau branza rasa. Tai rosia si castravetele si le adaugi in bolul de salata. Adaugi sare si amesteci bine. Poti servi cu un dressing pe baza de iaurt si condimente, cu crutoane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata harcea-parcea" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Salata de boeuf cu limba afumata

Postat de MotanLaOale

Salata de boeuf cu limba afumata

Morcovii si albitura se curata si se pun la fiert in apa cu sare intregi. Cartofii se fierb in coaje in apa cu sare. Mazarea se fierbe in apa. Se lasa la racit toatele. Se toaca toate...

Citeste continuarea

Salata de cartofi noi cu iaurt

Postat de rocsi_1612

Salata de cartofi noi cu iaurt

Spalati cartofii, ii radeti de coaja. In functie de cat de mari sunt, ii lasati intregi, ii taiati pe jumatate sau in sferturi, sa fie cuburi mai mari. Ii puneti la fiert intr-o oala cu apa si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.01.2010, 11:39
foarte interesant numele salata cred ca-i buna rau
la 09.01.2010, 14:30
nu e chiar asadar imi place
la 10.01.2010, 02:26
haioasa denumirea. cred ca e gustoasa si usoara.....
la 10.01.2010, 23:37
are verdeata ,deci e sanatoasa.
la 31.01.2010, 22:10
alt nume nu ai gasit?

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking