Salata in straturi

Postat de Xandrinne in Salate
19 Oct 2014 | 10127 vizualizari
Salata in straturi

Mai tineti minte pizzometrul? Ei, cu maioneza de la Univer am facut o salata in straturi, delicioasa.

Ingrediente

  • 1,5 (1 bucata si jumatate) piept de pui,
  • 2 sfecle,
  • 2 oua,
  • 250 g cascaval,
  • sare,
  • piper,
  • maioneza, dupa gust.

Mod de preparare

Pieptul de pui se fierbe in apa sarata (puteti sa-l fierbeti cu niste legume si va alegeti astfel cu o supica ;) ); carnea fiarta se taie bucatele. Sfecla se coace, se decojeste, se da pe razatoarea mare. Ouale se fierb si se dau pe razatoare. Se rade si cascavalul, pe razatoarea mica.

Daca doriti preparati o maioneza dintr-un galbenus crud si unul fiert. Eu am folosit-o pe cea de la Univer, pot sa spun ca am fost multumita de aceasta varianta.

Se presara sare, piper, dupa gust, peste carne, oua...

Se aseaza salata in straturi, intr-un vas yena, astfel: sfecla, maioneza, pui, maioneza, oua, maioneza, cascaval, maioneza... si iar, sfecla, maioneza... Pana se termina ingredientele.

Se decoreaza dupa preferinta, se tine putin la rece. Eu i-am pus un mot de cascaval ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata in straturi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata Mimoza

Postat de autodiag

Salata Mimoza

Cartofii se spala si se pun la fiert intr-un vas cu apa cat sa ii acopere, cu o lingurita de sare. Morcovii se curata de coaja, se taie in jumatati si se pun la fiert intr-un alt vas cu apa cat...

Citeste continuarea

Salata Bratara rubinie

Postat de RODIMUR

Salata Bratara rubinie

Se curăță morcovii și sfecla, se spală și se pun la fiert. Cartofii se spală și se fierb în coajă. Când sunt gata, se lasă să se răcorească și se decojesc. (Eu am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.10.2014, 20:14
la 19.10.2014, 20:19
la 19.10.2014, 20:28
Buna salata si ce culoare are!
la 19.10.2014, 20:33
la 19.10.2014, 20:36
super

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking