Ingrediente
- 12 felii de bacon,
- 6 bucati potrivite de branza de capra(sau rondele),
- 4-5 catei de usturoi feliati,
- cateva frunze de salata verde,
- 100 g de cascaval,
- ½ de ceapa rosie,
- 50 g de capere,
- ½ de ardei rosu,
- ½ de ardei verde,
- 3 fire ceapa verde,
- sare, piper
- dresing :
- ulei de masline si acetto balsamico
Mod de preparare
Se aseaza bacon-ul in forma de cruce, se pune bucata de branza in mijloc si se taie usturoiul fasii, punandu-se pe branza, se adauga si ardeiul rosu 2 bastonase, se infasoara branza in bacon si se va da la cuptor pana baconul prinde culoare si este crocant
Separat se va face o salata formata din salata verde,se taie si se adauga ceapa rosie taiata julien si ardeiul bastonase se adauga si capere.
Se face dressing-ul din ulei de masline si aceto balsamico, se bate bine cu telul se sareaza si pipereaza si se pune peste salata, deasupra salatei se aseaza pachetelele din bacon si branza de capra care au fost legate fiecare in prealabil cu ½ de fir de ceapa verde, se mai rade si cateva fasii de parmezan deasupra si se poate servi.
Pofta Buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Leonardo" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (8)
|