Salata Leonardo

Postat de nico15 in Salate
5 Noi 2010 | 3695 vizualizari
Salata Leonardo

O salata calda cu gust rafinat

Ingrediente

  • 12 felii de bacon,
  • 6 bucati potrivite de branza de capra(sau rondele),
  • 4-5 catei de usturoi feliati,
  • cateva frunze de salata verde,
  • 100 g de cascaval,
  • ½ de ceapa rosie,
  • 50 g de capere,
  • ½ de ardei rosu,
  • ½ de ardei verde,
  • 3 fire ceapa verde,
  • sare, piper
  • dresing :
  • ulei de masline si acetto balsamico

Mod de preparare

Se aseaza bacon-ul in forma de cruce, se pune bucata de branza in mijloc si se taie usturoiul fasii, punandu-se pe branza, se adauga si ardeiul rosu 2 bastonase, se infasoara branza in bacon si se va da la cuptor pana baconul prinde culoare si este crocant
Separat se va face o salata formata din salata verde,se taie si se adauga ceapa rosie taiata julien si ardeiul bastonase se adauga si capere.

Se face dressing-ul din ulei de masline si aceto balsamico, se bate bine cu telul se sareaza si pipereaza si se pune peste salata, deasupra salatei se aseaza pachetelele din bacon si branza de capra care au fost legate fiecare in prealabil cu ½ de fir de ceapa verde, se mai rade si cateva fasii de parmezan deasupra si se poate servi.

Pofta Buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Leonardo" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Salata de ton cu oua fierte

Postat de merisor67

Salata de ton cu oua fierte

Spalam ouale si le punem la fiert in apa cat sa fie acoperite. Le lasam sa fiarba 10 minute, apoi scurgem apa si punem apa rece peste ele, eventual le si spargem usor, pentru a se curata mai...

Citeste continuarea

Salata calda cu varza de Bruxelles

Postat de andaoana

Salata calda cu varza de Bruxelles

Varza se curata de primele frunzulite si se taie cotorul. Se taie fiecare varza in 4. Baconul il feliem, sa nu fie foarte mic taiat dar nici mare. Grosimea unei felii sa fie cam de 1 cm latime....

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.11.2010, 20:20
Super!
la 05.11.2010, 20:44
Miha, multumesc mult,m-am chinuit atat de mult sa intru cred ca vreo 4 zile asa ca asta seara voi atasa cel putin vreo 20 de retete, multumesc mult pentru urari.
Cu mare drag,Nico
la 05.11.2010, 21:00
la 05.11.2010, 21:07
bun venit!
la 05.11.2010, 21:25
Dragele mele, Va multumesccccccccccccccc

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking