Fierbem cartofii, morcovii si ouale cu o lingura rasa de sare. Curatam de coaja si dam prin razatoarea mica, la oua, galbenusul il dam separat si albusul separat. Dam si castravetii prin razatoare.
Ceapa o tocam, punem intr-un castron, adaugam lingura de otet, restul adaugam apa ,atat cat sa cuprinda complet ceapa. Lasam 10 minute, apoi strecuram prin sita.
Conserva o scurgem de ulei si o zdrobim cu furculita marunt, daca puneti somon afumat, atunci il tocati.
Dupa ce am pregatit toate ingredientele, incepem montarea.
Primul strat cartofi, adaugam maioneza (eu am pus cam o lingura).
Al 2-lea strat pestele, iarasi maioneza.
Al 3-lea strat ceapa, maioneza.
Al 4-lea cartofi, maioneza.
Al 5 -lea morcov, maioneza.
Al 6 -lea castravete, maioneza.
Al 7-lea albus, maioneza.
Si ultimul strat, al 8-lea galbenus de ou.
Se orneaza dupa cum va place. Se serveste dupa ce a stat macar o ora la frigider. Ideal e sa stea 2-3 ore.
Sper sa va placa. Pofta buna!