Salata mixta

Postat de MotanLaOale in Salate
11 Sep 2013 | 10799 vizualizari
Salata mixta

Daca tot am ramas cu legumele fierte de la supa de rosii am combinat o salata cu legume crude si bineanteles cu afumatura si branza!

Ingrediente

  • 2 cartofi mari
  • 3 morcovi
  • 2 albituri
  • 2 cepe rosii
  • 1 ardei capia
  • 2 castraveti
  • 250g costita afumata
  • 270g branza tip feta
  • 3 linguri smantana
  • otet
  • ulei masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartofii, morcovii si albitura se pun la fiert in apa cu sare.

Eu le-am avut gata fierte de la supa de rosii.

Ceapa, ardeii si castravetii se spala si se curata.

Se toaca toate legumele (fierte si crude) si se pun intr-un castron.

Se toaca cubulete costita si branza si se pun si ele in castron.

Se presara sare si piper.

Se pun 2 linguri de otet, 3 linguri ulei de masline, 3 linguri smantana si se amesteca bine, bine.

Se potriveste de gust in functie de dorintele fiecaruia.

Se mananca ca atare find foarte satioasa.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata mixta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (40)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Salata mixta de toamna cu varza rosie, castraveti, gogonele si sfecla rosie

Postat de panacris

Salata mixta de toamna cu varza rosie, castraveti, gogonele si sfecla rosie

Varza curățată de foile exterioare, sfecla curățată de coajă, gogonelele și castraveții, se feliază, recunosc că m-am ajutat de robot;) se pun și se amestecă într-un vas...

Citeste continuarea

Salata Magnifica

Postat de mihaelar63

Salata Magnifica

 Pieptul de pui se desface si se bate usor. Condimentati cu condimentul preferat si sarati carnea. Eu am folosit garam marsala. Carnea se taie fasii si se prajeste pana...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.09.2013, 15:11
Vladimir, evident că n-aş zice nu la o salată. E de sezon, numai bună pentru aşezat în farfurie.
la 11.09.2013, 15:14
Merge bine dupa supa de rosii
la 11.09.2013, 15:17
No bine ca ma speriasem ca ne dai numai supa de rosii)))
Bravo Vladimir,esti harnicut
la 11.09.2013, 15:19
Imi place!
la 11.09.2013, 15:23
aau, ce pofta imi faci

Vezi toate comentariile (40)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking