Aveam doua fileuri de peste si nu stiam cu ce sa la gatesc, cand am vazut aceasta salata. E foarte buna si consistenta.
Ingrediente
2 file-uri de peste
2 oua
4 rosii mari sau 8 mici
1/2 ceapa rosie
8 masline
100 g fasole verde
100 g salata verde sau rucola
4 linguri ulei de masline
zeama de la 1/2 lamaie
sare, piper
Mod de preparare
Se condimenteaza file-urile de peste si se prajesc in putin ulei pe ambele parti cateva minute pana se rumenesc. Se scot pe hartie absorbanta si se lasa la racit. Ouale se fierb 3-4 minute in apa cu sare apoi se scot in apa rece. Fasolea verde se opareste 5-6 minute in apa cu sare, dupa care se scoate si ea in apa rece cu gheata la racit ca sa-si pastreze culoarea verde.
Pe o farfurie se aseaza o mana de salata verde, peste ea se pun rosiile si ceapa, taiate felii, maslinele si fasolea verde, iar la sfarsit ouale taiate felii si pestele.
Se amesteca zeama de lamaie cu uleiul de masline, sare si piper si se asezoneaza salata cu acest dressing.
Pofta mare!
0
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Nicoise" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă: Rețete de Sărbători
Ruladă de curcan pentru masa de Crăciun
Pune rețeta asta de ruladă de curcan pe lista pentru masa de Crăciun. Impresionează și prin aspect, și prin gust, și e mult mai simplă decât am crezut.
Fierbeti cartofii intregi in apa cu sare .
Scurgeti cartofii de apa si-i curatati . Taiati-i rondele .
Fierbeti ouale in apa cu sare . Curatati ouale de coaja si le...
Am spalat bine cartofii si i-am pus intr-un vas Zepter. I-am acoperit cu apa, am pus capacul si am pus vasul pe foc. Cand acul indicator a ajuns la finalul zonei verzi am oprit focul. ...