Salata racoroasa de spanac

Postat de epurasha2bb in Salate
7 Iun 2010 | 4645 vizualizari
Salata racoroasa de spanac

ce am facut azi rapid si racoros

Ingrediente

  • 1 legatura de spanac proaspat
  • 1 lingura boabe de porumb dulce din conserva
  • 1 lingura cu varf de maioneza
  • cateva masline negre fara samburi
  • 1 felie groasa de cascaval
  • 1 felie groasa de piept de pui fiert
  • sare
  • piper negru
  • zeama de la o jumatate de lamaie

Mod de preparare

Se spala bine de tot spanacul sub jet de pa rece, apoi se rup coditele si se opareste 30 de secunde in apa clocotita care a fiert cu putina sare.Se scoate intr-un bol cu cuburi de gheata si apoi se scurge, fara a-l presa si se picura zema de la o jumatate de lamaie pe el.

Se taie rondelute de cascaval cu unelata de scos cotorul de la mar si se adauga peste spanac.

Se adauga  o lingura de boabe dulci de porumb si cateva masline negre.

Pieptul de pui fiert se taie suvite mici si se amesteca in salata.

Ultima data picuram din loc in loc maioneza rece de la frigider peste salata noastra.Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata racoroasa de spanac" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Salata de boeuf cu limba afumata

Postat de MotanLaOale

Salata de boeuf cu limba afumata

Morcovii si albitura se curata si se pun la fiert in apa cu sare intregi. Cartofii se fierb in coaje in apa cu sare. Mazarea se fierbe in apa. Se lasa la racit toatele. Se toaca toate...

Citeste continuarea

Salata cu ton

Postat de caroline

Salata cu ton

Salata o curatam, o spalam , o uscam si o rupem bucati potrivite ca marime .  Morcovul il curatam de coaja, taiem capetele si il taiem julienne.  Porumbul si fasolea (eu am folosit...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.06.2010, 18:41
super epu, chiar ca racoroasa . am inverzit cu furculitele. bine ai revenit din weekend .
la 07.06.2010, 18:49
multumesc Tavi! acu dau iama si eu in bucatariile voastre primitoare!ati lucrat cu totii mult si nu stiu unde sa merg mai intai
la 07.06.2010, 19:12
eeeeeeeeeeeee..........auzi tu Gaby cum ii zice Tavi lui Roberta...........Epu.....nu zici nimic?................sper ca in afara de Gaby, nimeni nu a auzit nimica.Revenim la subiect........frumos , gustos si 5 furcu..............
la 07.06.2010, 19:31
medi', bagi zazanie? Epurasha, erata excelent!
la 07.06.2010, 19:31
mersi medi, mai sa stii ca mai imi zice cineva asa dar nu-mi amintesc acum exact cine, dar e fata.Ce sa faci la asa nume? noroc cu sotu ca de la el l-am luat, are si el un merit..Dar si eu te alint medi de mult si nu ai observat

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking