salata seherezada - post

Postat de mihaelar63 in Mancaruri de post
21 Mar 2010 | 8768 vizualizari
salata seherezada   - post

Este varianta de post a salatei mele persane . Am avut musafiri , viitori fini care posteau . La aperitiv am mai servit tofu cu legume si salata de vinete .

Ingrediente

  • 4 buc cartofi
  • 1 buc sfecla
  •  4 linguri maioneza de post
  • 1 lingura chimen
  • 1 lingurita otet
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
  • praz ptr decor

Mod de preparare

  1. cartofii si sfecla se fierb in apa cu sare .se curata de coaja.
  2. cartofii se taie rondele si se amesteca cu putin piper si ulei .
  3. sfecla se taie bastonase si se amesteca cu otet , chimen si maioneza.
  4. se tapeteaza o forma rotunda cu celofan si se pune un strat cu sfecla , unul cu cartofi si iar sfecla .se indeassa bine si se da la rece 1-2 ore .
  5. se rastoarna ,,tortuletul pe un platou si se decoreaza cu praz , sfecla sau salata verde .
Daca ti-a placut reteta noastra "salata seherezada - post" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Iahnie de fasole - Reteta gustoasa de post

Postat de mirela0911

Iahnie de fasole - Reteta gustoasa de post

Cum se prepara Iahnie de fasole - Reteta gustoasa de post Fasolea se curata de impuritati, se spala si se pune la inmuiat peste noapte. A doua zi, se scurge de apa, se clateste si se pune...

Citeste continuarea

Orez cu boabe de fasole rosie si ardei

Postat de mirela0911

Orez cu boabe de fasole rosie si ardei

Mai intai ne ocupam de orez. Se spala in mai multe ape dupa care se pune la fiert in apa cu putina sare. Cand este pe jumatate fiert se da sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga....

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.03.2010, 23:15
mmm.cred ca e delicioasa!
la 21.03.2010, 23:22
Este , s-a ,,topit '' rapid
la 21.03.2010, 23:22
Ce frumoasa e! Imi place mult sfecla
la 21.03.2010, 23:31
ce frumoasa este!
sunt ahtiata dupa sfecla,musai incerc reteta!
la 21.03.2010, 23:41
am uitat sa spun ca sfecla e din productie proprie , un soi lunguiet foarte dulce si cruda

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking