Ingrediente
- 2 salai [ 1 kg / buc]
- 2 crengute cimbru verde
- 2 crengute rozmarin verde
- 1/2 legatura patrunjel verde
- 6 catei usturoi
- 2 ligurite sare de mare
- 1/2 pachet unt [60% grasime]
- 2 linguri ulei porumb
- 200 gr felii cascaval Ementaler
- 220 gr sunca afumata [ Padurea Neagra]
- 500 gr brocoli congelat
- 500 gr morcovi baby congelati
- 5 rosii cherry
Mod de preparare
Salaul curatat, spalat ,se incresteaza pe laterale la distanta de un deget latime si se sareaza .
Se pune in burtica untul , usturoiul taiat felii si verdeturile .
Asezati pestii intr-o tava cu hartie de copt ..
Adaugati putin ulei de porumb si dati tava la cuptor 30 min . Din cand in cand stropiti cu sosul format.
Sunca si cascavalul taiate fasii de latimea de un degetse aseaza pe peste intercalat si sa mai da 5 min la cuptor [ atat cat sa se inmoaie putin cascavalul].
Scurgeti sosul de unt format si sotati usor legumele congelate .
Serviti cald decorat cu rosii cherry.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salau bicolor" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (16)
|