Salau bicolor

Postat de mihaelar63 in Salau
21 Ian 2012 | 6260 vizualizari
Salau  bicolor

Salaul este in topul preferintelor mele . Imi place sa-l degust cat mai des, asa ca ma straduiesc a gasi si ghici metode de pregatire si prezentare cat mai diverse.

Ingrediente

  • 2 salai [ 1 kg / buc]
  • 2 crengute cimbru verde
  • 2 crengute rozmarin verde
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 6 catei usturoi
  • 2 ligurite sare de mare
  • 1/2 pachet unt [60% grasime]
  • 2 linguri ulei porumb
  • 200 gr  felii cascaval Ementaler
  • 220 gr sunca afumata [ Padurea Neagra]
  • 500 gr brocoli congelat 
  • 500 gr morcovi baby  congelati
  • 5 rosii cherry

Mod de preparare

 Salaul curatat, spalat ,se incresteaza pe laterale la distanta de un deget latime   si se sareaza .

Se pune in burtica untul , usturoiul taiat felii si verdeturile .

Asezati pestii intr-o tava cu hartie de copt ..

Adaugati putin ulei de porumb si dati tava la cuptor 30 min . Din cand in cand stropiti cu sosul format.

Sunca si cascavalul taiate fasii de latimea de un degetse aseaza pe peste intercalat si sa mai da 5 min la cuptor [ atat cat sa se inmoaie putin  cascavalul].

Scurgeti sosul de unt format si sotati usor legumele congelate .

Serviti cald decorat cu rosii cherry.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau bicolor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Salau la cuptor cu morcovi si dovlecei

Postat de katty

Salau la cuptor cu morcovi si dovlecei

Curatam pestele bine, il spalam si il crestam oblic din loc in loc pe ambele parti. Il dam cu sare si piper si il lasam deoparte. Curatam legumele si le taiem rondele de 5-6 mm. Taiem usturoiul...

Citeste continuarea

Chiftelute de peste

Postat de Oana

Chiftelute de peste

Curata cartofii fierti si raciti, apoi da-i pe razatoarea cu ochiuri mici. Marunteste intr-un tocator ceapa si usturoiul si pune-le peste cartofi. Poti pune o ceapa uscata si cativa catei de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.01.2012, 07:23
Arata super bine !
la 21.01.2012, 07:57
foarte gustos si ce de culori vii?
la 21.01.2012, 08:37
Cat de bine arata!!!
la 21.01.2012, 09:01
ce bine arata, super
la 21.01.2012, 09:13
aspectul te imbie sa nu lasi nimic in farfurie

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking