Salau cu conopida la cuptor

Postat de vero_closca in Peste
7 Sep 2010 | 6788 vizualizari
Salau cu conopida la cuptor

Ingrediente

  • 1 kg salau
  • 1 conopida
  • 3 gogosari
  • 3 rosii mari
  • 300g rosii cherry
  • 1 lingurita condiment universal
  • 2-3 linguri ulei de masline aromat(cu usturoi si piper si cu lamaie am folosit eu)
  • 1 cescuta supa de legume
  • sare
  • piper

Mod de preparare

se spala pestele si legumele curatate bine si se scurg.

conopida se desface in buchetele si se pune intr-o tava unsa cu putin ulei.

se presara cu sare si piper.

deasupra se aseaza pestele , se presara cu condimentul universal,cu sare si se toarna putin ulei aromat .

deasupra se pun rosioarele si felii de gogosar,se toarna supa si se da la cuptor pt aproximativ 45 minute la foc mediu

.cand este aproape gata se toarna deasupra pestelui rosiile date pe razatoare sau pasate cu blenderul si se ma tine putin la cuptor.

se serveste pestele cu conopida alaturi.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau cu conopida la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Macrou la cuptor cu sos de mustar si capere

Postat de Constelatialeu

Macrou la cuptor cu sos de mustar si capere

Mai intai am decongelat macroul, l-am curatat de intestine, apoi l-am portionat in bucatele potrivite. Am pus bucatelele de macrou intr-un vas de yena, am presarat sare si ulei de masline si am...

Citeste continuarea

Cod Bacalhau cu Alheira si Grelos la cuptor

Postat de cristeena20

Cod Bacalhau cu Alheira si Grelos la cuptor

Pestele bacalhau e un peste cod sarat si uscat , care se tine la inmuiat in apa rece in prelabil 1-2 zile, sch8imbandu-se apa de mai multe ori. Bucatile de peste vor creste si se pot folosi pe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.09.2010, 08:47
imi place! arata grozav!
la 08.09.2010, 10:09
ador si salaul... la favorite pun reteta ta...
la 08.09.2010, 11:35
vreau si eu peste
la 08.09.2010, 14:15
la 08.09.2010, 18:53
mama cum arata

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking