Coada de salau cu cartofi dulci
Postat de mihaelar63
Spalati si curatati legumele. Spalati si sarati pestele. Cu un cutit ascutit, se fac pe salau crestaturi in care se introduc feliute de usturoi si de ardei iute. Se...
Citeste continuarea Aceata tehnica de gatire -en papillote este facila si sanataoasa. De obicei gatesc peste folosind impachetarea in hartie de copt .En papillote [ in pachet -in franceza], reprezinta o tehnica de gatire a carnurilor, in special peste, pui si legume, impachetate in hartie de copt (uneori folie de aluminiu, pungi din plastic speciale sau frunze – cel mai adesea de bananier – în Asia).
Tehnica en papillote permite gătirea înăbuşită alături de vinuri, uleiuri, ierburi aromate şi alte mirodenii şi care împiedică uscarea cărnii şi facilitează aromarea ei în profunzime.
Cărnurile gătite en papillote se pot servi si în hârtia în care au fost gătite, pentru a savura sucul rezultat în urma procesului de preparare.
Ingrediente
Hartie de copt pentru impachetat Mod de preparare
Daca ti-a placut reteta noastra "Salau en papillote cu harissa si legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|
Postat de mihaelar63
Spalati si curatati legumele. Spalati si sarati pestele. Cu un cutit ascutit, se fac pe salau crestaturi in care se introduc feliute de usturoi si de ardei iute. Se...
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Medalioanele de salau se spala si se asaza in tava. Sarati pestele si stoarceti zeama de lamaie proaspat, peste fiecare bucata. Dovlecelul se curata de coaja...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|