Ingrediente
- 1.5 kg rondele de salau
- 100 ml ulei masline
- condimente :rozmarin , oregano , busuioc , fulgi chilli , sare .
sos : 3 linguri khetchup [ fara conservanti]
- 3 catei usturoi pisati
- 3 linguri ulei susan
- 1 lingura zeama lamaie
- 1 lingura miere
- piper rosu macinat
- sare
Castraveti , lamai , frunzulite verzi de valeriana .
Mod de preparare
- Rondelele de salau se amesteca cu ulei si condimente.
- Asezati pestele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dati 20 minute la cuptor .
- Amestecati ingredientele pentru sos.
- Cu ajutorul unei pensule de bucatarie dati luciu fiecarei bucati de peste.
- Mai dati tava la cuptor timp de 5 minute.
- Veti obtine un peste frumos glazurat.
- Serviti pestele cald decorat cu legume, lamaie si verdeturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "SALAU PICANT GLAZURAT" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|