SALAU PICANT GLAZURAT

Postat de mihaelar63 in Salau
31 Dec 2015 | 4020 vizualizari
SALAU PICANT GLAZURAT

Musafirii urmau sa bata la usa in 20 minute. Mi-am zis ca un peste in plus nu strica si am pus rapid la cuptor rondele proaspete de salau condimentat.Tragedie greaca in derulare. Pestele era alb si palid de-ti venea sa lesini langa el :D. Rapid am preparat un amestec cu khetchup [din viteza l-am facut intr-un pahar de vin] si i-am dat culoare. Cand soneria a sunat, aperitivul cald era gata de servire !!!  

Ingrediente

  • 1.5 kg rondele de salau
  • 100 ml ulei masline
  • condimente :rozmarin , oregano , busuioc , fulgi chilli , sare .

sos : 3 linguri khetchup [ fara conservanti]

  • 3 catei usturoi pisati
  • 3 linguri ulei susan
  • 1 lingura zeama lamaie
  • 1 lingura miere
  • piper rosu macinat
  • sare

Castraveti , lamai , frunzulite verzi de valeriana .

Mod de preparare

  1. Rondelele de salau se amesteca cu ulei si condimente.
  2. Asezati pestele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dati 20 minute la cuptor .
  3. Amestecati ingredientele pentru sos.
  4. Cu ajutorul unei pensule de bucatarie dati luciu fiecarei bucati de peste.
  5. Mai dati tava la cuptor timp de 5 minute.
  6. Veti obtine un peste frumos glazurat.
  7. Serviti pestele cald decorat cu legume, lamaie si verdeturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "SALAU PICANT GLAZURAT" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Salau la cuptor cu morcovi si dovlecei

Postat de katty

Salau la cuptor cu morcovi si dovlecei

Curatam pestele bine, il spalam si il crestam oblic din loc in loc pe ambele parti. Il dam cu sare si piper si il lasam deoparte. Curatam legumele si le taiem rondele de 5-6 mm. Taiem usturoiul...

Citeste continuarea

Coada de salau cu cartofi dulci

Postat de mihaelar63

Coada de salau cu cartofi dulci

Spalati si curatati legumele. Spalati si sarati pestele. Cu un cutit ascutit, se fac pe salau crestaturi in care se introduc feliute de usturoi si de ardei iute. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.12.2015, 16:07
Foarte interesant si bun de tot!!!
la 31.12.2015, 16:09
A fost ca la scoala cand ma scoate la tabla si spectaculos imi reveneam ))
la 31.12.2015, 16:10
la 31.12.2015, 16:11
bun bun
la 31.12.2015, 16:26
Ce pește bun ai făcut!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking