Salau si stiuca la cuptor

Postat de mihaelar63 in Peste
1 Iun 2020 | 2206 vizualizari
Salau si stiuca la cuptor

 Mereu primesc cereri de peste prajit. Eu : nu si nu . Mai bine si mai sanatos la cuptor !!! De data aceasta am gasit reteta perfecta sa multumeasca pe toata lumea  Am avut patru fileuri frumoase de salau, dar prea putine pentru pofta noastra de peste. La acestea am folosit faina alba. La rondelele de stiuca am folosit faina de malai.

Ingrediente

  • 500 gr fileuri salau
  • 500 gr rondele stiuca
  • 4 linguri ulei masline
  • 1 lingura pasta ardei iute de casa[ Eros Pista ]
  • 1 lingura rasa usturoi uscat granulat
  • 1 lamaie -zeama
  • faina alba
  • faina malai
  • sare

Mod de preparare

  1. Bucatile de peste spalate si zvantate se amesteca cu zeama de la o lamaie, sare, usturoi granulat, pasta de ardei si ulei.
  2. Lasati sa se marineze la rece pestele timp de o jumatate de ora .
  3. Pregatiti tava tapetata cu hartie de copt .
  4. Salaul se tavaleste prin faina alba . Stiuca se tavaleste prin faina de malai .
  5. Se aseaza bucatile de peste in tava .
  6. Pentru ca mi-a mai ramas putin  ulei aromat de la marinare , l-am distruibuit  peste fileurile de salau .
  7. Se da tava la cuptor timp de 20 minute la 205 grade celsius  coacere 3D .
  8. In ultimele 5 minute se creste temperatura la 280 grade pentru o gratinare frumoasa .
  9. Serviti pestele copt alaturi de legume , mujdei sau salata preferata .
  10. Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salau si stiuca la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Orez cu peste si creveti

Postat de cristeena20

Orez cu peste si creveti

Am cumparat peste red fish congelat, l-am decongelat si l-am fiert in apa cu sare cca 10 minute. Scoatem pestele si pastram apa, o vom folosi la orez. Crevetii se pun in apa rece, sunt creveti...

Citeste continuarea

Pasta de ton cu hering afumat si castraveciori murati

Postat de AdrianUdrea

Pasta de ton cu hering afumat si castraveciori murati

Tonul se scurge bine de ulei si se amesteca cu heringul tocat marunt. Castraveciorii se toaca in cuburi mici, cat de mici, apoi se scurg bine de zeama, presandu-i in maini. Ceapa se curata...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.06.2020, 21:06
Buna o bucatica de salau!Stiuca nu ma tenteaza ........are prea multe oase
la 01.06.2020, 21:06
Le-ai bagat impreuna la cuptor, nu s-au luat la tranta ?
la 01.06.2020, 21:08
N-ai pastrat distantarea sociala!
la 01.06.2020, 21:35
la 01.06.2020, 21:47
Arată fain...!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking