Saleuri cu branza - reteta de la Gaby

Postat de andaoana in Aperitive / Garnituri
17 Sep 2013 | 5372 vizualizari
Saleuri cu branza - reteta de la Gaby

Am vazut reteta la Gaby si m-a tentat fiind cu branza in compozitie . Am mai adaugat dupa mine cascaval , si au iesit delicoase. Este o reteta simpla si foarte ieftina .

Ingrediente

  • 250 gr branza de vaci
  • 150 gr unt
  • 300 gr faina
  • sare
  • 100 gr cascaval
  • 1 ou

Optional : chimen , susan , mac Optional : chimen, susan , mac

Mod de preparare

Untul la temperatura camerei il punem intr-un vas impreuna cu faina , branza de vaci scursa bine si cascavalul razuit si sarea . Amestecam bine toate ingredinetele pana cand obtinem un aluat usor lipicios . In functie de cat de scursa este branza, si de cata apa are untul, poate mai trebuie adaugata putina faina . Acest aluat il acoperim cu o folie si il punem in frigider pentru 2 ore .

Dupa 2 ore il scoatem si il intindem cu sucitorul pana obtinem o foaie de 0.5 cm grosime ( aproximativ ). Este mai bine sa fie mai gros decat sa fie subtire . Oul il batem putin cu furculita si il intindem peste aluat . Taiem aluatul in fasii si presaram deasupra chimen, susan, mac ( ceea ce va place ) sau chiar cascaval razuit .

Asezam in tava , dar sa nu fie lipte, si dam la cuptor cam 15 minute .

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu branza - reteta de la Gaby" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Dovlecei umpluti cu ciuperci la cuptor

Postat de gurita_ta2005

Dovlecei umpluti cu ciuperci la cuptor

Dovleceii se curata de coaja si se pun intr-o cratita cu apa si sare la fiert pentru 5 minute. Se pun intr-o strecuratoare si se lasa sa se raceasca.Se taie pe lung si se scoate cu grija...

Citeste continuarea

Briose aperitiv cu carne, cus-cus, porumb si multe legume

Postat de panacris

Briose aperitiv cu carne, cus-cus, porumb si multe legume

Pentru cuș-cuș: Se pune apa la fiert, după ce a început să bolborosească, se adaugă sarea și uleiul de măsline, apoi se adaugă cușcușul și se oprește focul. Se acoperă și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.09.2013, 12:13
Gaby sa sti ca au fost delicioase
la 17.09.2013, 12:13
Bune, bune, le am si eu in plan zilele astea!
la 17.09.2013, 12:14
Tare bune mai sunt!!!
la 17.09.2013, 12:16
Buneeeeeeeee!
la 17.09.2013, 12:27
Vreau si euuu!!

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking