Ingrediente
- Ingrediente pt un sandvis:
- 2 felii de paine de secara cu seminte
- 50 g muschiulet de porc feliat, pregatit la cuptor
- 2 lingurite pesto de busuioc (pregatit in casa)
- Legume coapte conservate in ulei aromat cu usturoi si cimbrisor lamaita:
- 2-3 rondele de dovlecel
- 2 bucati vanata
- 2-3 fasii ardei copt
- Felii de usturo
Mod de preparare
Mai mereu cand pregatesti o friptura, iti mai ramane o parte pe care nimeni nu vrea sa o mai consume. O idee buna de a preveni risipa e sa folosesti si resturile ramase, pregatind un sandvis de exemplu.
Pregateste doua felii mari de paine buna. Una unge-o cu sos de la friptura, ca ii da gust bun, pe cealalta intinde sos pesto.
Feliaza subtire muschiuletul de porc si pune cateva fasii pe partea unsa cu pesto.
Scoate bucati de legume coapte din borcan, scurge-le nitel de uleiul in care au stat si pune-le pe cealalta felie de paine, peste sosul de la friptura, adauga si cateva rondele de usturoi, apoi suprapune feliile.
Intra pe linkul retetei de legume coapte in ulei de masline, daca vrei sa vezi cum le-am preparat.
Preseaza feliile de paine intre ele usor, ca ingredientele si sosurile sa se intrepatrunda, apoi serveste sandvisul cu mare pofta. De la prima imbucatura te intampina o explozie de arome, crede-ma pe cuvant.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu friptura de porc, sos pesto si legume coapte" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|