Sandvis vertical cu dracila,fistic si cascaval marinat in otet balsamic de zmeura

Postat de mitinita in Sandvisuri
9 Apr 2014 | 2587 vizualizari
Sandvis vertical cu dracila,fistic si cascaval marinat in otet balsamic de zmeura

Un sandvis cu poveste. Trimisesem un sandvis identic la concurs,dar fara sticker :) L-am refacut a doua zi si m-am bucurat ca uitasem acel detaliu in ziua anterioara,a fost mai reusit al doilea. Va recomand sa il incercati cu o para bio,de tara,culeasa din copac .

Ingrediente

  • o para bio
  • o felie de cascaval de 0,5 cm Delaco
  • 1 lingurita otet balsamic de zmeura Kotanyi
  • amestec de condimente extravagant Kotanyi
  • frunze de menta
  • dracila
  • fistic
  • ulei de masline extravirgin

Mod de preparare

Mai intai taiem cascavalul in cubulete cat de cat egale si le marinam cu otetul balsamic si amestecul de condimente.Punem putin ulei de masline extra virgin,dracila ,frunze de menta si fistic.

Lasam deoparte cam 15 minute.

Taiem para si asezam cuburile de cascaval. Mai intai puneti la mijloc,apoi la margine,ca sa fie mai usor.

Puneti deasupra urmatoarea felie de para si continuati tot asa pana la capat. Se orneaza cu frunze de menta proaspete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis vertical cu dracila,fistic si cascaval marinat in otet balsamic de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Mini sandvisuri pane cu salam si mozzarella

Postat de merisor67

Mini sandvisuri pane cu salam si mozzarella

Feliem salamul, dar nu foarte subțire. La fel feliem și mozzarella. Se poate felia tot rotund ca și salamul, eu am lăsat-o sub formă dreptunghiulară, dar în așa fel...

Citeste continuarea

Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici

Postat de CameliaComan

Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici

Pentru inceput  am facut cornuletele. Am pus drojdia intr-un pahar cu 1-2 linguri de apa calda si amestecam bine. Presaram putina faina deasupra si lasam sa creasca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.04.2014, 22:55
la 09.04.2014, 23:36
Ce interesant
la 09.04.2014, 23:48
Foarte fain arata!!
la 10.04.2014, 05:05
excelent
la 10.04.2014, 07:56
Superb!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking