Saratele cu branza si chimen

Postat de LeBlogPiquant in Aperitive / Garnituri
15 Noi 2010 | 11805 vizualizari
Saratele cu branza si chimen

Mie una imi plac la nebunie saratetele. Cand eram mica, mergeam in vacante la bunica mea, la Tg Jiu, si intotdeauna ma intreba inainte sa vin, ce sa imi pregateasca bun...iar raspunsul meu era, invariabil "SARATELE" - what's not to like? Sunt crocante si delicioase si... sarate

Ingrediente

  • 500g faina,
  • un pachet de unt
  • 200g telemea,
  • 3 linguri de iaurt,
  • un praf de bicarbonat de sodiu
  • sare,

Mod de preparare

Am amestecat toate ingredientele, pana am obtinut un aluat elastic, care s-a odihnit jumatate de ora la frigider.

Apoi, am intins o foaie de aluat, am taiat-o in fasiute de 1 cm, pe care le-am uns cu ou si le-am presarat cu chimen si am bagat saratelele la cuptor, la foc mediu, timp de 20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu branza si chimen" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv saratele cu branza

Postat de gaby_d

Aperitiv saratele cu branza

Intr-un bol am pus untul taiat cubulete, cascavalul ras, drojdia, o lingurita de sare si smantana. Am omogenizat putin apoi am pus faina si am inceput sa framant cu mana. La inceput veti...

Citeste continuarea

Aperitiv saratele cu branza sarata si seminte de chimen

Postat de AdrianUdrea

Aperitiv saratele cu branza sarata si seminte de chimen

Se amesteca untul moale cu branza sarata, untura, oul si iaurtul. Se mixeaza cu un mixer pentru a se omogeniza. Apoi se adauga chimenul si faina, treptat si rezulta un aluat nu foarte ferm,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.11.2010, 13:45
M-am servit deja Bune rau, ca tot aveam sucul langa mine
Bun venit!
la 15.11.2010, 23:04
Vreau si eu cateva
la 16.11.2010, 15:12
Pai va servesc cu mare placere
la 16.11.2010, 15:23
si eu
la 16.11.2010, 19:06
ceva in genul asta fac si eu....sunt super delicioase

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking