Sarmale cu varza dulce

Postat de carla27carla in Porc
29 Dec 2010 | 4943 vizualizari
Sarmale cu varza dulce

Ingrediente

  • 1 varza verde
  • sare
  • otet
  • carne de porc tocata 200 gr
  • orez 50 gr
  • 2 cepe rosii
  • vegeta,piper
  • cimbru
  • marar
  • bulion sau pasta de rosii
  • ulei

Mod de preparare

Varza verde se opareste in apa cu sare si otet si se desfac frunzele.Se taie cotoarele.Carnea de porc tocata se amesteca cu orezul ,cu cepele tocate si calite si cu pasta de rosii sau bulion.Se potriveste gustul cu vegeta ,piper ,cimbru macinat.Pe frunzele de varza se pune din amestec si se ruleaza.Intr-o cratita se pune ulei ,1 crenguta de marar si 1 de cimbru uscat ,se presara cotoarele care au fost taiate de la foile de varza si se aseaza sarmalele.Deasupra se pun foi de varza ,daca ai, se pune un capac mai mic decat cratita si se pune apa .Se pun la fiert la foc mic. Se servesc cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu varza dulce" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sarmale cu varza dulce la vasul ceramic Crock Pot

Postat de mirela0911

Sarmale cu varza dulce la vasul ceramic Crock Pot

Pentru inceput se opareste varza in apa cu sare, otet, cimbru si marar. Aceasta operatiune se poate face inainte cu o zi. Daca folositi varza murata, se trece peste acest pas. Se curata ceapa...

Citeste continuarea

Sarmale cu carne tocata de porc in foi de varza acra

Postat de autodiag

Sarmale cu carne tocata de porc in foi de varza acra

Varza se lasa de seara la desarat in apa. A doua zi, se pregateste pentru sarmale, taind-o in bucati potrivite. Se pastreaza o foaie intreaga. Pulpa de porc afumata se taie bucatele si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.12.2010, 16:28
tare bune
la 29.12.2010, 17:09
intr adevar au fost bune ms ela
la 29.12.2010, 17:50
la 29.12.2010, 18:12
la 29.12.2010, 18:21
Carlaaaaaaa ce pofta mi-ai facuuuuuuut

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking