Sarmalute din carne de pasare

Postat de aziz in Pui
15 Mar 2011 | 7588 vizualizari
Sarmalute din carne de pasare

asa mai dietetic:))))

Ingrediente

  • 400 gr carne de pui tocata
  • un morcov
  • 4 cepe
  • 125 gr orez cu bobul rotund
  • patrunjel verde
  • o varza dulce
  • citeva frunze de varza chinezeasca(asta in dorul frunzelor de sfecla)
  • sare piper supa instant
  • pasta de tomate 4 linguri+1 litru apa fierbinte

Mod de preparare

tocam carnea de pui. Taiem ceapa marunt si o inabusim in ulei impreuna cu morcovul ras. Lasam la racit si adaugam carnea tocata, sarea,  piperul, supa instant dupa gust si 2 linguri pasta de tomate. Amestecam bine.

Oparim varza la fel si frunzele de varza chinezeasca si potrivim pt sarmalute. Eu oasele de la pui le-am pus pe fundul oalei apoi sarmalutele deasupra. Punem oala pe aragaz adaugam apa amestecata cu pasta de tomate, dam la foc mic o ora, depinde de fiecare .si...pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute din carne de pasare" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (44)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piept de pui cu ciuperci la cuptor

Postat de xana

Piept de pui cu ciuperci la cuptor

Cartofii se spala bine si se pun la fiert cu tot cu coaja pentru 10 minute. Pieptul de pui se taie cuburi, apoi i se adauga sare, piper, boiaua, usturoiul pisat, chimionul, pasta de rosii si...

Citeste continuarea

Ciulama de dovlecel cu perisoare de pui

Postat de merisor67

Ciulama de dovlecel cu perisoare de pui

Pentru perisoare, tocam carnea de pui impreuna cu o ceapa si le amestecam cu orezul, patrunjelul tocat si cele doua oua. Potrivim amestecul de sare, piper si busuioc si formam perisoarele....

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.03.2011, 13:30
ce bune sunt vreau o portie te rog
la 15.03.2011, 13:33
Am crezut ca voi fi prima. Nu-i nimic, cred ca ramane si pentru mine o portie.
la 15.03.2011, 13:37
bune vreau si eu o portie
la 15.03.2011, 13:38
la 15.03.2011, 13:47
bune sarmalele

Vezi toate comentariile (44)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking