Pentru început am separat galbenusurile de albusurile oualor.
Albusurile le-am batut spuma cu un praf de sare.
Când spuma a facut „ţepi” am adaugat pe rand cate o lingura de zahar si vanilia.
Am pus cele 4 galbenusuri si am amestecat cu o paleta,dupa care cele 4 linguri de pesmet.
La final am adaugat faina amestecând usor.
In tava de briose am pus câteva forme de briose si hârtiute pentru briose.
Am pus în fiecare forma compozitie si am pus tava în cuptorul preâncalzit.
S-au copt în 15 minute,dar e util sa faceti testul scobitorii.
Le-am lasat sa se raceasca si între timp am facut siropul.
Am fiert apa cu zaharul si zeama de lamâie pâna s-a îngrosat putin.
Dupa ce savarinele s-au racit ,le-am taiat capace si le-am însiropat bine.
Frisca am amestecat-o cu zaharul pudra si praful de crema si am mixat-o pâna a devenit o crema cu care sa pot orna.
Am pus crema pe fiecare savarina si am pus deasupra capacelul.
Le-am lasat putin la frigider sa se mai întareasca crema.
Sursa