"Scoici" cu chiftelute

Postat de diaconta in Paste
5 Mar 2011 | 5673 vizualizari
"Scoici" cu chiftelute

Adica,altfel de paste.....doar nu v-ati gandit ca m-am apucat sa gatesc scoici.Nu as putea spune ca pastele sunt favoritele mele,de aceea incerc sa fac cate o combinatie mai "altfel" ,sa le potrivesc gustului meu.

Ingrediente

  • 200 gr paste scoici
  • un piept de pui
  • un ou
  • 3 linguri pesmet
  • 2 catei de usturoi
  • condiment pentru pui,piper
  • marar,patrunjel
  • morcovi
  • 100 ml suc de rosii
  • 3 linguri smantana
  • 100 gr cascaval

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert in apa cu sare.Cand sunt fierte se iau de pe foc ,se adauga o cana de apa rece si se lasa in apa sa se umfle,chiar de's scoici si nu ...penne.Se scurg de apa si se pun sub un jet de apa rece.Mie nu-mi place sa ramana lipicioase.

Din pieptul de pui,pesmet,ou,usturoi si verdeata se fac chiftelute maruntele care se prajesc in ulei.Se condimenteaza evident.

In uleiul in care am prajit chiftelele punem morcovii sa se prajeasca.Cand s-au inmuiat suficient,punem si chiftelutele,apoi adaugam sucul de rosii si smantana.Se lasa sa fiarba putin.Daca este cazul mai adaugam putin piper.

Cascavalul se razuieste pe razatoarea cu gauri mari.

Se amesteca pastele cu sosul si cascavalul razuit si se pun intr-un vas de yena ,pe care l-am uns in prealabil cu putin unt.

Se lasa la cuptor pana cand se topeste cascavalul si se intrepatrund aromele.

De preferinta se servesc calde si se mai poate adauga smantana.

Tare mi-au placut in combinatia asta.

Daca ti-a placut reteta noastra ""Scoici" cu chiftelute" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (36)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Paste cu porc si ghebe

Postat de rocsi_1612

Paste cu porc si ghebe

Ghebele le spalam apoi le fierbem pana se desareaza. Le punem intro sita sa se scruga apoi le tocam, dar nu marunt. Spalam bucata de cotlet, o tamponam cu un servetel de bucatarie apoi o...

Citeste continuarea

Salata cu paste si maioneza

Postat de caroline

Salata cu paste si maioneza

Punem o oala cu apa la fiert . Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si pastele. Le lasam sa fiarba pentru 12 minute, amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca intre...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.03.2011, 20:20
interesant. Trebuie incercat
la 05.03.2011, 20:26
Mihaela,mie imi plac tare mult de fapt am mai facut reteta dar era cu kaiser(sau alta afumatura) in loc de chiftelute.
la 05.03.2011, 20:44
Pe bune ca am crezut ca ai facut scoici
Arata tare bine
la 05.03.2011, 21:07
hay ca eram la un pas sa fug ...am zis Dia mea scoici? bune de tot si ma servesc cu o portie generoasa( am tupeu nu? ) pupici si imbratisari pentru o gospodina tare draga mie apropo...cine-i gagics de la avatar?
la 05.03.2011, 21:12
chiar ma gandeam ai facut scoici?pe urma am citit si am vazut

Vezi toate comentariile (36)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking