Paste scoici umplute cu pui si ciuperci

Postat de ala_oancea in Paste
10 Dec 2009 | 7322 vizualizari
Paste scoici umplute cu pui si ciuperci

Ingrediente

  • 250 gr paste scoici
  • 500 gr piept de pui tocat
  • 5 ciuperci champignon
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • sare, piper, boia, busuioc
  • 4 linguri sos de rosii
  • 4 linguri sos iute
  • oregano
  • parmezan ras

Mod de preparare

Am fiert pastele 3 minute, dupa indicatiile de pe ambalaj. Se lasa la scurs.
Se toaca marunt ceapa si ardeiul si se calesc in putin ulei. Se adauga pieptul de pui, apoi ciupercile tocate si se condimenteaza. Se lasa sa se raceasca putin, dupa care se umplu scoicile. Se aseaza in tava in care am pus o ceasca de apa, iar deasupra se toarna sosul facut din 1/2 sos de rosii, 1/2 sos iute si oregano. Se presara deasupra parmezan ras. Se lasa la cuptor aproximativ 30 de minute. Super bun !

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste scoici umplute cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Gnocchi de morcovi in unt aromat

Postat de Anett

Gnocchi de morcovi in unt aromat

Curatam morcovii si le taiem in rondele. Le punem intr-un castron cu apa sarata si le fierbem pana devin moale. Strecuram bine si le asezam intr-un bol mare. Lasam sa raceasca cateva minute,...

Citeste continuarea

Cuiburi de spaghete

Postat de sufletista

Cuiburi de spaghete

Intr-o oala adaugam apa si sare punem pe foc si cand incepe sa fiarba adaugam pastele,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj(cca 8 min). Le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.12.2009, 09:53
ala eu nu ma omor dupa paste dar asteaarata super..le-as face si eu lui barbatu-meu numa ca eu sincer asa paste mari nu am mai vazut in magazine, sa ma uit mai bine...o pun la favorite...cand dati pastele la cuptor...nu se intaresc?
la 10.12.2009, 10:22
Multumesc Rivka Nici eu n-am gasit prin magazine, mi le-a adus o colega din Italia Scoicile mele nu s-au intarit, le-am pus in cuptor la programul traditional, fara ventilatie. Eventual se poate pune o folie peste si sa vina scoasa doar la final pentru gratinare.
la 10.12.2009, 10:32
Ala, le-am adimirat pe site-ul tau O nebunie! eu am de mult in plan reteta asta, dar nu gasesc scoici asa mari
la 10.12.2009, 11:52
suuupeeer, as manca si eu o portie!!
la 10.12.2009, 12:01
Doamneee , cata rabdare ai sa umpli pastele. Super ,super ,dar asa rabdare nu am. Te felicit pentru acest preparat si nu numai.!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking